View Single Post
Vechi 03.08.2010, 15:03:19
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

1. Daca ar fi banci ar fi un numar limitat de locuri,deacord?
2. Daca ar fi banci multi (nu zic toti) ar sta foarte comod,ca la bar,lipsindu-le doar cafeaua poate! Ca sa nu mai zic ca i-ar lua si somnul. Si nu ma contrazice ca am vazut cazuri si la ortodocsi,pe putinele scune. Dapai daca ar avea toti loc asigurat...
3. La biserica unde merg eu nu vad oameni lesinand sau imbulzindu-se. Chiar deloc,si te pot invita sa te convingi. Atitudinea oamenilor din alte biserici nu o comentez,n-am eu dreptul sa fac asta. Dar nu e vina ortodoxiei (ca si cult) pentru lipsa de educatie teologica a unor asa-zisi crestini. Nu esti multumit - alegeti alta biserica.
4. Cum spuneam mai sus,sunt anumite momente in timpul Sfintei Liturghii in care trebuie sa ingenunchezi. Cum ar face asta sutele de crestini dintr-o biserica daca aceasta ar fi plina de banci si scaune?
5. Te simti chiar atat de vrednic sa stai in fata lui Dumnezeu ca la bar? Si cand te duci in fata sefului la locul de munca tot intri cu capul putin plecat si cu mainile afara din buzunar,sau la scoala,in fata profesorului tot trebuie sa te ridici in picioare etc. Oare nu merita Dumnezeu macar atat respect,incat sa stam in fata Lui,daca nu in genunchi (desi nici asa nu suntem vrednici),macar in picioare si cu capul plecat?
Reply With Quote