View Single Post
Vechi 03.08.2010, 15:19:04
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tsukino Vezi mesajul
Daca am o cruce nu as vrea sa o poarte nici copiii mei, nici barbatul meu, ci as vrea sa stiu pacatul pe care l-am comis - nu sa platesc eu pacatul altora- si Dumnezeu va fi cel care ma va judeca.

Unica sansa a ei in momentul asta este ori un miracol ori sa traiasca departe de el.

Intrebare: ai putea sa traiesti cu gandul ca ai sprijinit prietena sa scape de o bestie sau ai putea sa traiesti de ex. stiind ca nepasarea celorlalti a impins-o la crima sau ca a fost ucisa.
Tocmai ca ea se teme foarte mult datorita amenintarilor cu moartea, ei stau la etajul 4 si o ameninta ca o arunca pe fereastra si ca da foc la apartament daca divorteaza; el este si gelos iar ea totusi il iubeste si se ingrijoreaza ca nu se va descurca singura Lui nu ii pasa daca face puscarie si ar divorta daca ii da o suma foarte mare de bani, am uitat exact suma. Daca poti sa iti inchipui, au crescut in acelasi sat, au invatat in aceeasi clasa se cunosc dintotdeauna si ea nu si-a dat seama ce monstru zace in el... desi unii ar fi atentionat-o , mie acum mi-a spus.
Reply With Quote