Citat:
În prealabil postat de OmuBun
Aaa, m-am prins: nu ucenicu', ci parintele Stanciu e de vina ca l-a ascultat...
Bun. Si noi ce facem acum? Ne rugam pentru pacatele lor, sau ne pierdem inutil in flecareli de doi lei, ca sa demonstram, ce? Ca diavolul are dreptate si ca rade de se cocoseaza? De ce nu intelegi ce tot incerc eu sa-ti spun de cateva ore bune? E mai de folos sa cautam scrierile sfintilor parinti necontroversati, decat noii teologi care se dau mari descoperitori de adevar, iar noi, mari fani ai marilor descoperitori. Ce au inventat nou filozofii lu' peste? Roata in zig-zag? Ce au spus ei din ceea ce nu era deja scris inainte de altii care s-au jertfit in credinta lor? De ce nu intelegem ca smerenia nu poate merge la conferinte si nu vinde carti cu autograf?
Iarta-ma, dar cateodata imi vine sa ma urc pe monitor de ciuda ca nu ne intelegem!!!
|
Poti sa te urci de pe acum,pentru ca in privinta asta nu voi face rabat.Nu ne-am inteles vreodata,nu gandim la fel lucrurile.Si Klaus Kenneth a afirmat la toate conferintele ca nu e teolog.Eu cred ca traieste foarte intens si personal credinta.
Noi vad ca ne dam mari teologi pe forum.
Daca nu ar mai fi nimic de spus ,atunci ar trebui nici sa mai vorbim despre Dumnezeu.Dar fiecare om are felul lui de a vorbi ,gandi si simti despre Dumnezeu.
Ortodoxia are o dinamica,si in fiecare secol si deceniu s-a spus ceva care merita atentia,despre credinta.Subiectul nu se va epuiza decat la sfarsitul lumii.