View Single Post
Vechi 03.08.2010, 20:21:18
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Omul functioneaza dupa legile electrodinamicii. Practic, toate fenomenele ce se petrec in interiorul nostru sunt guvernate de electricitate. Asta e legatura cu curentul electric de la priza.
Cel mai bun exemplu care imi vine acum in minte este functionarea nervilor care presupune transmiterea unui semnal electric. Evident ca nu se transmit 200V alternativ, dar tot curent electric este. De aceea si functioneaza teaser-ele politistilor americani. Te scurtcircuiteaza.
Eu nu te contrazic pentru ca nu am cunostinte prea bogate de fizica (presupun ca asta ar fi domeniul din care tu imi vorbesti)...pentru mine este de ajuns ca s-a trait mii de ani fara curent, se mai traieste si in ziua de azi si....deci omul nu este dependent de curent electric, el poate trai linistit fara.

[quote=Dumitru73]Tu nu-ti dai seama cat de grav ar fi daca s-ar intampla asa ceva.
Gandeste-te doar la miliardele de oameni care ar ramane pe drumuri.
Daca s-ar intampla asa ceva, omenirea nu ar scapa decat daca ar cadea mana din cer, ca in vremea exodului.
Bineinteles ca nu vorbim de o extinctie totala.QUOTE]
Chiar nu-mi dau seama cat de grav ar fi daca s-ar intampla asa ceva...din contra cred ca ar trai doar cei care doresc sa traiasca dand slava lui Dumnezeu pentru toate...cei care nu stiu decat sa apese pe buton si sa le vina totul de-a gata, plini de fandoseli si figuri ar trebui sa se gandeasca ca pot veni vremuri preistorice si sa invete sa se adapteze....iar daca nu, asta este...nu este obligatoriu sa traiasca toata lumea.