View Single Post
Vechi 04.08.2010, 00:16:18
bob2909 bob2909 is offline
Banned

Data înregistrării: 04.07.2010
Implicit Sa dam sfintilor ce este al sfintilor...

Eu am impresia ca noi popoarele, noi oamenii o sa platim pentru ca am transformat Biserica intemeiata de Apostoli, care in acele vremuri apartinea sfintilor in biserica neamurilor(cetatea Ninive) Vezi semnul lui Iona. Adevarat este ca Biserica Ortodoxa a pastrat cat de cat traditia si este mai aproape de adevar insa nu este de ajuns pentru ca suntem departe de sfinti.
Sfintii sunt oile lui Hristos, ei cunosc glasul lui, si pe acestia nimeni nu ii poate pacali pentru ca ei traiesc si sunt in adevar. Ei sunt vasele alese ale lui Hristos, ei sunt alesii. In esenta ei, adica sfintii inteleg energetic, sau spiritual spus, ce inseamna sfanta impartasanie. Tainele lui Dumnezeu sunt de nepatrus, iar cine zice ca il cunoaste pe Dumnezeu nu arata decat cat de departe este de Dumnezeu, pentru ca el nu poate fi explicat in cuvinte, astfel incat noi sa intelegem. As prefera tacerea, pentru ca e dulce si face mult mai mult decat toate cuvintele goale insirate ce suna a necunoastere.
Hristos ne spune: Iar ca mortii inviaza arata chiar Moise la rug. Cand numeste Domn pe Dumnezeul lui Avraam, Dumnezeul lui Isaac, Dumnezeul lui Iacov"
Dumnezeu nu este Dumnezeu al mortilor, ci al viilor.
Aceasta e Biserica caci toti traiesc prin El, si il cunosc asa cum El este.
Caci El este Cel ce este.

Last edited by bob2909; 04.08.2010 at 00:26:08.