View Single Post
Vechi 04.08.2010, 02:25:22
Bast-et Bast-et is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Bast-et
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Ce trebuie sa intelegem din singurul stat homosexual care a existat vreodat pe pamant - Sparta.
Orice istoric va va spune ca apusul Spartei s-a facut deoarece din pricina homosexualitatii nu mai exista reproducere, deci nu mai aveau luptatori. Atat barbatii, cat si femeile traiau in comunitati homosexuale si aveau o cultura homosexuala de mici copii.
Ce invataminte trebuie sa tragem de aici ? Ca este posibila crearea unei comunitati homosexuale, mai mici sau mai mari! Depinde cat de bine este organizat mecanismul. Si sunt niste baieti care vor sa-l inlocuiasca pe Dumnezeu, si lucreaza ca atare - reinventeaza mecanismul de creare a comunitatilor de homosexuali.

In statul spartan copii erau dati de mici pe mana unor adulti in scopul de a-i instrui. Atasamentul se obtinea prin relatii sexuale. Iata cum homosexualitatea se impletea strans cu pedofilia !

Aha deci tu vrei sa-mi zici ca homosexuali vor face o mega secta care va controla lumea si va obliga toate persoanele sa devine homosexuale... si o sa fie invatata cultura homosexuala (spune-mi si mie cultura asta, in-afara ca fac dragoste cu persoane de acelasi sex). Mah si ce-mi zici de preotii pedofili?

Pedofilia este diversa de homosexualitate. In primul rand, pedofilul este atras de corpurile copiilor, indiferent de sex, si abuzeaza. Un homosexual are aceasi stil de viata a heterului, doar ca are relati cu persoane egale. Deci cum poti sa vezi, un hetero poate fi pedofil atat cat si un gay, si te rog nu mai generaliza. Pedofilul ii pedofil si este pedepsit de lege, incat abuzeaza de copii, homosexualul ii homo, si atat timp cat nu face rau la nimeni (violenta) nu este ilegal.
Daca in Sparta erau legile alea era treaba lor, noi suntem in prezent si suntem constienti de ce a fost in trecut si incercam sa nu facem aceleasi greseli. Eu nu vad nici o lege care te obliga sa fi gay, deci sa nu mai vorbim asa de dragul de a raspunde.
Reply With Quote