Citat:
În prealabil postat de Anytza
serios? chiar asa? se chinuie saraca planeta si milioanele de specii de animale si plante si insecte, saracii de ei (si de astia 6 mlrd de noi) ca nu pot traii ... saracutii, cat chin...
|
Poate n-ar fi rau sa inveti sa folosesti google. Asa ai sa alfi cati oameni mor zilnic din cauza ca nu au acces la o sursa de apa potabila. Asta pentru inceput.
Citat:
nu stii prea multe despre propriul pamant pe care traiesti...
|
Dupa ce ai spus mai sus afirmatia mai degraba ti se potriveste.
Citat:
asta o fi vreo noua "dovada" pt atei, ca sa zica d c nu exista Dumnezeu...
foarte inteligent din partea voastra...
uite un exemplu, geneticienii au dovedit ca toti astia 6 mlrd jum de oameni provenim dintr-o singura femeie si un singur barbat.
|
Eu auzisem de o singura femeie, nu si de un singur barbat. O fi. Si am mai explicat undeva. Faptul ca suntem urmasii unei singure femei nu inseamna ca la momentul respectiv exista o singura femeie.
Citat:
cineva a spus odata: "Schimbarea acestor conditii, conduce, de cele mai multe ori, la deces."
atunci se cam prabuseste teoria evolutiei, saraca, pe o planeta asa impropice vietii, ce drama...cum de ne mai zbatem noi paici.... doar 6 miliarde de noi...40.000 specii paienjeni, 9000 specii de pasari, peste 6000 mamifere, 29.000 specii de pesti cunoscute, asta ca specie, dar ca numar sunt mult mai multi...
inventati "teorii" pe zi ce trece, nu?
|
Nu uita ca suntem 6 miliarde ca urmare e progresului tehnologic. In evul mediu religios populatia nu prea s-a inmultit asa mult cu toate ca faceau mai multi copii. Pe langa razboaie, mai existau si tot felul de epidemii care decimau populatia intr-o proportie foarte mare pe o planeta propice vietii. Vietii virusilor si bacteriilor binenteles! si din cifrele pe care le dai rezulta exact ce am spus, ca planeta asta e mai propice pentru gandaci, nu pentru oameni.