Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 15.05.2007, 12:04:04
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Anca, imi cer scuze ca intervin din nou, insa cred ca cei care fac atata propaganda, pro, contra, nu conteaza, gresesc. Ai spus si ai spus foarte bine, este decizia personala a fiecaruia. De aceea nimeni nu ar trebuie sa spuna nimanui "fa asta, nu fa asta". Este usor sa ii spui unei tinere gravide sa faca copilul, este o bucurie, un dar al vietii insa crestera si educarea lui apartin numai si numai mamei(evident, in cazurile fericite si tatalui) si numai ea ar trebui sa ia decizia, fara alte influente. Chiar daca ia din punct de vedere crestin o decizie gresita, pareea mea este ca nimani nu are dreptul sa intervina. Daca ea apeleaza la un duhovnic, evident ca va fi sfatuita dpdv religios; daca va apela la un psiholog, acela va incerca sa o determine sa ia cea mai buna alegere pentru ea. Dar sa ii dovedesti unei tinere dezorientate cat de pacatoasa ar fi daca ar face avortul, sa te amesteci in decizia ei, ca un simplu om, este inuman. Acest lucru tine strict de propriul continut sufletesc, de propria constiinta si in primul rand libertate.
Reply With Quote