View Single Post
Vechi 04.08.2010, 21:22:46
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marius22 Vezi mesajul
Costel, ai dreptate. Ramane insa ca fiecare, la nivel personal, sa poarte lupta ca talantul sa nu fie ingropat, ba chiar sa devina lucrator in ceilalti, deci, intr-un fel sa-l inmulteasca. Pe de alta parte, sustin cu tarie sa ne fereasca Dumnezeu in Biserica de "profesionisti"!

Totul este sa ne straduim macar a aduce jertfa curata si bineplacuta, mai intai lui Dumnezeu, iar mai apoi oamenilor.
In tinerete aveam si eu pasarele legate de cum se canta in biserica, cum e pictata biserica, cata fataiala si galagie este...etc
Acum am ramas blocata pe atentia cat mai marita la rugaciunile si semnificatia lor din timpul slujbelor...asa mi se intampla uneori ca nici nu am timp sa aud cum se canta sau ce este in jurul meu. Imi place foarte mult cand canta corul organizat...iar cel mai frumos cor bisericesc il are manast. Antim din Bucuresti (a fost comparat cu un falfait de aripi) si imi place foarte mult cand behaie cate un batranel sau babele in biserica, pentru mine chiar e la fel, slujba tot aia este, jertfa lui Hristos tot aia este....consider ca atunci cand ne deranjeaza ceva suntem singurii raspunzatori, asta dovedeste ca nu suntem atenti la ce trebuie ci la tot ce ne inconjoara si astfel am venit degeaba la slujba...ne-am alaturat celor care fac doar prezenta.