Citat:
În prealabil postat de gabriel 30
Spitalele,asa cum sunt ele,in curand nu o sa mai fie cine sa lucreze acolo,pentru ca toti pleaca dincolo.
|
Este o alta forma de protest fata de conducerea actuala!
Ii inteleg foarte bine pe cei care pleaca,daca ai alternative mai bune de ce sa suporti sclavagismul impus chiar de concetatenii tai?Unii au facut sacrificii si au investit in educatia lor,s-au pregatit,au invatat dar tot nu razbesti in sistemul asta bolnav al preturilor occidentale,decat daca faci ilegalitati!Multi tineri au fost in cazul meu,acela de a-si ajuta parintii sa supravietuiasca...
Nu sunt adepta traiului in desfrau sau lux dar nici nu pot sa accept sa lucrez 10h-16h/zi ,adaugand sambete si duminici pe un salariu care nu-i permite unui adult sa traiasca(cu multi ani in urma,imi amintesc ca am avut o urgenta medicala si am stabilit sa vad un doctor,eram inainte de salariu si nici aveam bani pentru consultatie si ecografie-a trebuit sa imprumut de la o conostiinta care avea magazin-singurii cu bani lichizi,la vremea aia :)
Nu vreau sa intru in amanunte,dar am lucrat pt o f bine cunoscuta companie in Romania,care are filiale in intreaga Europa!