View Single Post
Vechi 15.05.2007, 13:10:55
Cristalin Cristalin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.04.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silviuberlusconii
sunt ortodox si am o dilema in privinta unor preoti.daca sunt platiti si iau salariu de ce cersesc banii pt botezurii,cununii ,inmormantari asta in afara de banii care ii platesti la biserica . stiu cazuri cand preotul nu a venit la inmormantare pt ca nu ia dat cat a cerut
.ce respect i mi poate impune mi e un preot care e curvar si betiv ,astea sunt cazuri izolate ,. in general VEDEM GUNOAIELE DIN OCHII ALTORA DAR MAI INTAI SA LE VEDEM INTAII PE CEL;E DIN OCHII NOSTRII . .. PS. NU AM VRUT SA JIGNESC PE NIMENI DAR ASTA E UN ADEVAR SI O NEMULTUMIRE .
Silviu salariul preotului cu taxa pt.inmormantari, botezuri si cununii nu au nici o legatura...salariul lui e al lui iar taxa e facuta de altii si este aceeasi pt absolut toate bisericile ortodoxe din tara iar pe aceasta taxa preotul ar trebui sa elibereze o chitanta.
Ca nu se elibereaza chitanta si preotii au marit taxa in functie de parohia pe care o au si nevoile lor asta este altceva si se profita tocmai pt ca oamenii nu au de unde sti ce este cu aceasta taxa.

Ca preotul e curvar, betiv, avid dupa bani asta este altceva si nu tine de harul pe care il are ca preot ci tine de caracterul oemnesc pe care nu si l-a schimbat odata cu alegerea de a sluji lui Dzeu, din pacate.
Incearca sa te substitui unui preot si sa vezi daca ai fi mai bun decat el, eu sincer m-am gandit si sigur nu as fi pt.ca am pacate daca nu mai mari ca astfel de preoti, sigur le am la fel.
Reply With Quote