Citat:
În prealabil postat de irina77
Decat sa vorbim asa, ca sa ne justificam poate propriile greseli, mai bine tacem. Despre libertatea cui te pronunti, erzbet? Libertatea mea tine pana unde afecteaza libertatea ta. Sunt desigur "liber" sa te ucid, dar sunt un criminal. Atunci sa am macar decenta tacerii.
|
am mai auzit astfel de interpretari despre libertate, sloganuri moderne care chiar si in teoriile politice sunt false... si oricum libertatea este oranduita de la creatzie incoace in diferite forme si etape... si Irina77 draga, de ce sa tacem? Iar daca chiar consideri ca si tacerea e de aur uneori atunci se cuvine sa-tzi acord intietate, dinmoment ce deja ai ideea formata cum ca noi doar ne justificam propriile gresheli. :) si e foarte ciudat cum preferi dumneata, asha nishte criminali... decentzi. Poi a mai vazut cineva o astfel de sintagma? mi se pare chiar ceva neobijnuit de comic si ash rade daca n-ash stii ca asha ceva nu exista dar nu te impacienta ca se va gasi oricum cineva care sa-mi inghete zambetul pe buze... mai ales ca o fac si singur fiindca subiectul e trist si intr-adevar nu prea sufere comentarii :( asha cum zici. Deci in loc sa surad la sintagma ta, mai bine plec un pic predicatul si la ce zice Erzbet... ca am impresia ca e mai inaintata subiect daca nu in chiar in tot capitolul si poate s-ar cadea s-o si respect, nu numai ...:dozingoff: