Subiect: femeia necurata
View Single Post
Vechi 15.05.2007, 14:50:58
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Ma gandesc la faptul ca sangele inseamna jertfa. Sangele Domnului nostru Iisus Hristos a curs ca sa ne curete pe noi de pacate si pentru a calca cu moartea sa pe insasi moartea.
Ciclul la femei e tot sange, dar nu e jertfa ci mai degraba o irosire a unei sanse de a da unui copil viata. Nefiind jertfa, nu are ce cauta in biserica. Cum noi ne putem ruga si acasa, nu vad de ce nu am respecta acest lucru. Macar de am merge in rest la biserica.
Aceasta este doar parerea mea.
poi, noa bine ca ai spus-o si pe-asta ca daca taceai philosoph ramaneai, si daca taceam si eu tot mai bine ar fi fost... dar acuma nu stiu daca exista termenul de philosoapha` ca oricum nu din motive sangvine se opresc lucrurile in momentele respective ci din cauze de negoratzie sau neciucizatzie sau cum vrei sa traduci dumneta termenul respectiv... ??? oricum erzy a zis mai bine ca si tine... de parca am fi la intrecere, ei vezi ca ma luminai si eu, parca ar fi vorba de intrecisgatzie sau cum i-o fi zicand... oricum e ceva legat de mizerie sau mizerabilitate... si cred ca pana la urma m-am cam incurcat sau incruntat, domnule ce nenorocire:hmmm:.
hm :)
Reply With Quote