Subiect: Iubirea
View Single Post
Vechi 15.05.2007, 14:51:03
jeny
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de iosif
Ce inseamna iubirea atunci cand vrei sa indrepti pe fratele tau? Cum procedeaza acest crestin autentic al carui semn de recunoastere este iubirea atunci cand vrea sa-l ajute pe fratele sau sa fie pe calea cea buna?
ceea ce omul nu poate indrepra in el insusi si in altii, sa sufere cu Rabdare, pana cand Dzeu va randui altfel. Ai sfatuit odata, de doua ori, pe aproapele si Nu s-a indreptat, Nu-l mai certa ci lasa-l in grija Lui Dzeu. sa invatam sa suferim cu rabdare, gresalele, slabiciunile, patimile de orice fel ale altora, pentru ca tu insuti ai multe asemenea greseli pe care cei din jur ti le rabda...De vreme ce Nu pot schimba ceea ce vreau eu sa schimb in mine cum?? voi putea schimba pe altul? cred ca "toata indreptarea" incepe din .... sufletul nostru. Sa ne purtam sarcina, unul alltuia, pentru ca nimnei nu este fara de greseala, nimeni destul de intelept, nimeni destul de bun, nimeni destul de puternic..Adevarata Indreptare lumineaza in om chiar "OMUL". si apoi daca toti oamenii ar fi desavarsiti CE AM MAI AVEA NOI A PATIMI PENTRU DZEU??
jenica
Reply With Quote