Subiect: Eu
View Single Post
Vechi 05.08.2010, 16:26:13
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grgsc_mrs Vezi mesajul
Buna, din nou. In ultima vreme mi-am propus sa ma schimb, sa devin un alt om si sincer, imi place. vreau sa citesc mai mult, veau sa fiu mai destept, mai sociabil, mai dezghetat etc.
M-am saturat sa fiu omul acela care sta toata ziua la calculator si pierde vremea in loc sa ma intalnesc cu prietenii si sa fac alte lucruri folositoare.
Si acum sa ajungem la subiectul pe care as vrea sa il deschid...
Inca nu sunt decis ce facultate vreau sa urmez dupa ce termin liceul(am 16 ani) dar am in minte niste planuri de a pleca in strainatate. M-am saturat de tara in care traim. Tot mai multi oameni sunt concediati, salariile tot scad, tot mai multi rromi de ataca pe strada. Eu nu mai suport aceste lucruri. Pacatuiesc prin acest gand de a trai intr-o alta tara pentru a avea un viitor mai sigur? Daca nu e pacat, Dumnezeu ma va ajuta sa imi indeplinesc visul acesta de a trai intr-o alta tara, daca ma voi ruga la el mult? Nu va cer raspunsuri fixe, doar pareri. Va multumesc
In ce priveste renuntarea la calculator, te felicit! Despre partea emigrarii, te sfatuiesc, in modul cel mai calduros posibil, sa te mai gandesti! In alta tara, oricat de "civilizata" ti s-ar parea tie acum, lucrurile nu stau deloc asa cum iti imaginezi. Sper sa nu ei decizia de a pleca, iar daca o vei lua, sper sa-ti aduci aminte de ce ti-am spus. Dumnezeu sa te lumineze!