View Single Post
Vechi 05.08.2010, 20:44:35
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=sophia;275366]
La noi au fost cazuri de oameni bolnavi (inima, tensiune,etc.), inclusiv preotul, care trebuie sa ia medicamente diuretice. A trebuit sa vorbeasca preotul cu niste localuri din vecinatate (benzinarie, un restaurant), ca sa aibe oamenii acces acolo la toaleta. Asa pot ramane la slujba pana la sfarsit. Altfel trebuiau sa plece repede acasa. Preotul nu-si ia medicamente, ca sa nu aiba nevoie... E un risc pentru el.

Mai ganditi-va putin si la altii, fratilor, nu numai la voi.
[quote]

Sophia pentru unii inclusiv multi preoti, Liturghia trebuie sa fie asemenea unei Olimpiade sportive unde nevointa se transforma intr-o competitie de genul : Uite cit de tinar /tinerica sunt eu si cit pot sa stau, tu de ce nu poti? Uite cine sunt eu! si cum pot EU sa ma nevoiesc.
La mine toti au un scaun in spatele lor..stau ce stau si daca nu mai pot se aseaza, insa nici acolo nu lipsesc privirile acuzatoare, priviri insa care sunt "linistite" de cei care cunosc persoana bolnava si-i explica celui intrigat cum sta treaba..si astfel dupa o perioada de "incalzire" nu mai intreaba nimeni nimic, fara sa se considere o lipsa de "finete" duhovniceasca.
Reply With Quote