Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 15.05.2007, 15:51:26
ancah
Guest

Implicit

In general sunt impotriva scurtimii mesajelor, tocmai pentru ca nu pot exprima tot ce vrem sa spunem.
Eu m-am adresat preventiv vitate femeilor care de acum incolo vor fi in situatia de a avorta. Inainte de a concepe copilul, chiar neintentionat, sa stea sa cugeteze: mi-ar conveni sa fac un copil? As vrea ca copilul meu sa aiba un asemenea tata?

Eu stiu ce ne invata biserica. Aceea este linia. Mai stiu ca noi gresim. Avem posibilitatea de a ne spovedi, dar nu-i pot spune unei femei insarcinate : fa ce vrei, pe mine nu mai intereseaza, esti majora. Ci ii voi aduce aminte de ceea ce e orect de facut. daca ea se hotaraste pentru avort, are posibilitatea de a se spovedi. Dar sa stie ca e un pacat si nu o simpla decizie pe care o ia.

Eu nu scriu aici ca sa acuz pe cineva, dar consider f importnt ca tinerii sa fie informati asupra naturii deciziei lor si asupra faptului ca sunt urmari la aceste avorturi, despre care voi scrie mai tarziu.

Ideea e sa ne gandim, ca suntem facut dupa chipul Domnului. Ingerul de lumina a fost gelos pe om si a cazut din inaltul cerului, ca sa fie ca si omul. Acum, satana fiind, vrea in continuare sa ne piarda si nu pierde nici o ocazie.

Cine merge in iad: in primul rand criminalii si betivii. Oare asta nu trage un semnal de alarma?
Dar cum Dumnezeu ne iubeste ne-a mai dat posibilitati de a sterge pacatul avortului prin nasterea de fii si prin botezarea si ingrijirea de copiii altora ca de ai nostri.
Poate acum, tineri fiind, nu vor intelege acest lucru, dar cu timpul vor simti nevoia de a se curati si atunci vor sti ca nu avem un Dumnezeu neiandurator ci unul iubitor.
Cu cat stim adevarul mai repede cu atat mai bine.

Ideea nu era in nic un caz ca mesajul meu sa ucida, ci sa deschida ochii. Adevarul doare, cum se spune.Doar cei aflati in necunostinta de cauza pot afirma ca biserica nu iarta.
Iertare pentru ca v-am suparat fara sa vreau.
Reply With Quote