View Single Post
Vechi 07.08.2010, 03:18:44
Adrinskaia Adrinskaia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Dumitru, presupun ca exista consiliu parohial acolo sau cineva care sa iti dea niste raspunsuri. Stiu ca in zonele centrale costa destul de mult autorizatiile de demolare si constructie si implicit demolarea, am auzit chiar pe cineva care spunea ca mai mult l au costat autorizatiile decat constructia, desi era probabil vorba de ceva mai simplu decat este vorba aici.

Sper ca ai citit mai pe larg despre Sfintii Ciprian si Iustina si intelegi ca si in zilele noastre se intampla adesea sa nu fim indeajuns de pregatiti pentru a face fata incercarilor de acest gen, pe care le consider destul de intalnite, desi nu le pricepem de multe ori.

Nu cred sa fi zis cineva ca ar trebui sa se faca biserici din banii de spitale si azile, dar sunt convinsa ca ar functiona mult mai bine acestea care sunt, si am avea bani si de altele, daca ar deveni mai importanta ascultarea de Dumnezeu si indreptarea.

Stiu ca este dificila si ineficienta scolarizarea pentru medici, in timp ce un seminarist la teologie are sansa macar sa fie sprijinit material si sa lucreze intr o Biserica, si in altar.

Dar nu este de vina oare chiar orgoliul nostru, care ne a complicat viata inutil prin promovarea multor ani de studii, si putini sunt cei ca doctorul Pavel Chirila, care sa recunoasca ca o batrana erborista a vindecat cazuri pe care profesorii lui nu le puteau rezolva.

Putini sunt cei care vad ca sunt doctori care ajung sa recomande anumite medicamente, si altii care pun anumite medicamente pe niste liste samd, pentru ca nu sunt pregatiti ca Iustina sa faca fata unor manipulari, ca si la tv de unde multi invata ceea ce vrea Baal sa credem.

Cineva care fura de la Biserica un vas, va avea de platit, inclusiv urmasii sai pana la returnarea acestuia, si nu mi se pare deloc neglijabil, desi nu stiu cine imi poate raspunde concret, cat de in regula este sa stai pe pamant furat Bisericii samd.

Prima oara cand am ajuns la Crasna, am fost neplacut surprinsa de faptul ca, in momentul cand intri pe terenul manastirii este o frumusete de padure, iar inainte de aceasta a ramas numai scris padure si este jale, iar pe internet se vede in ce hal s au taiat padurile.
Reply With Quote