View Single Post
Vechi 07.08.2010, 03:36:54
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Teoretic asa este ,cum spuneti voi,sa mergi la preot sa spui numai pacatele ,ceea ce ai facut tu mai rau.
Asa am facut si eu,insa la un moment dat ,am observat ca sunt judecat prea aspru.Si in general m-a deranjat aceasta judecata.
Klaus Kenneth spunea ca preotii au ajuns sa ridice o bariera in fata noastra,in sensul ca ei se considera o instanta morala de la inaltimea careia incep sa ne judece si sa dea verdicte.
Este mentionata si in carti ,greseala preotului fata de cel care vine la spovedanie si se marturiseste sincer,sa-l condamne pentru pacatul facut si sa-l aduca la deznadejde.
Daca voua nu vi s-a intamplat lucrul acesta,va felicit si va spun ca asa este normal.
Dar mie mi s-a intamplat contrariul,sa nu fiu inteles cum trebuie,sa fiu judecat.
Nu imi sta in fire sa atac preotii,petru ca prin ei dobandim mantuirea,insa aici am sesizat o problema.
Si,pentru ca nu eram inteles ,la o spovedanie am inceput sa spun si lucrurile bune,ma gandeam pentru a face un tablou complet asupra mea,ca sa ma cunoasca preotul in totalitatea faptelor mele.
Reply With Quote