Citat:
Īn prealabil postat de vsovi
poi stiu la cine s-a referit colors :cool:
dar subiectul a prins ceva substantza si, da, avortul chiar daca este permis sau nu de legea in vigoare el tot ramane un gest moral dureros in care sufera multzi din cei implicatzi. Oricum doar cine a fost femeie si eventual mama ishi poate da seama mai bine despre ce este vorba... noi ceilaltzi, vorba lui colors, ne ocupam de lucruri slabe, adica ratam cum zicea irina77 o buna oportunitate de a tacea, sau oricum de a le vorbi mai putzin dar si cu tact vorba lui odin. ???:dozingoff:
|
dragii mei, am citit indelung si m-am tot gandit daca sa scriu sau nu... eu cred ca avortul este iubit mai intai de femei!, da.. da nu va suparati pe mine, e parerea mea personala, pentru ca nimic si nimeni nu poate obliga o femeie sa faca avort decat...propria constiinta...dar din pacate "lumea" ne vrea mame moderne, mame libere, mame transformate in femei de afaceri, in orice fel de "mame" dar in MAME CRESTINE NU!!!spunea cineva de Mihaela Tatu ca este de 3xfemeie dar...niciodata crestina!!! cum sa ne mai jertifim daca vrem sa fim egale cu barbatul?? si nu numai egale ci mai sus daca se poate!!?? nu nu ma intelegeti gresit sunt si eu femeie dar vreau sa mor Mama...nu femeie de afaceri, nu femeie libera, nu mama de wekend...ci MAMA iertati-ma sunt sigura de reactia voastra de aceea am cumpanit mult dc sa scriu sau nu. dar am ales sa scriu...sincer consider ca cea mai frumoasa perioada a vietii mele a fost perioada sarcinilor, se spune ca in timpul maternitaiti chipul capata o noua expresie, Expresia Mamei..
jenica MAMA asa cum spui tu...