Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Eu nu zic ca nu o sa faca. Dar sa-ti dau un exemplu.
La biserica de la mine din cartier de aproape 30 de ani de cand stau aici, se cer bani pentru extinderea bisericii.
Daca as fi tinut o socoteala, cred ca as fi ajuns la multe zeci de milioane, bani pe care doar bunica mea i-a donat bisericii in acest scop.
Daca inmultesti cu, hai sa zicem, cateva sute de persoane ce donau constant si mai adaugi si sponsorizarile care au inceput sa vina dupa 1989, o sa ajungi la o suma uriasa.
Daca se adunau toti banii astia faceau catedrala.
Ce au facut cu banii?
Acum cativa ani au mutat altarul 3 metri mai in spate, lungind biserica si au facut un pridvor la intrare.
Biserica este facuta ca o casa, nu cu turle impresionante, iar tavanul este drept.
Asa ca nu au fost mari probleme arhitecturale cu extinderea.
Unde sunt restul de bani?
Si spune cineva ca spitalele si azilele fura din banii cu care ar trebui construite biserici ...
|
NU IMI MAI RESTALMACITI VORBELE!!!!Am spus la figurat ca(,)costul unei biserici este net inferior costului unui spital si mai ales functionarea acestuia,asta am vrut sa spun cu acel"inghite".Imi cer scuze daca nu m-am exprimat nivelului dvs,si ati inteles altceva!!!
Dar ce dovezi aveti ca bisericile sunt contruite cu bani publici?daca se construiesc din donatii publice pentru acest scop,de ce nu aveti liniste?CE SE INTAMPLA CU TAXELE ENORME PLATITE DE CETATENII ROMANII?CE SE INTAMPLA CU TAXA DE SANATATE PLATITA IN FIECARE LUNA DE ANGAJATII DE PE TERITORIUL ROMANIEI?AM PLATIT ACEASTA TAXA DE SANATATE TIMP DE 11 ANI,INSA NU AM BENEFICIAT DE ABSOLUT NIMIC DE PE URMA EI!!
Puneti in discutie bisericile,fara a privi in jur la conducerea actuala si la situatia generala a Romaniei,fara sa luati in calcul toate nedreptatile,furturile,coruptia la toate nivelele,"miserupismul"tuturor investiti cu drepturi si putere!!!Sunteti redirectionat de la adevarata sursa care genereaza aceasta insatisfactie a dvs ca nu sunt destule spitale,azile,gradinite!!!!
"Tara arde si baba se piaptana"-asta pun in aplicare majoritatea cetatenilor romani,ei se afla intr-o situatie jalnica,in criza(mai ales morala),insa au vreme sa gandeasca ca bisericile si preotii sunt problemele societatii!!! La fel,au timp sa priveasca cu orele emisiuni de scandal,in timp ce ei sunt manipulati,mintiti,furati cu totul!!!