tristete...
Prima data cand am vazut forumul,m-am bucurat ca dau peste un forum crestin ortodox,care ma pune in legatura cu oameni iubitori de dreapta credinta,iubitori de Isus,de bine,de frumos-oameni de la care sa pot invata ceva nou
Din pacate,obserb ca nu este intr-u totul chiar asa...Nu stiu care este rolul acestor persoane aici pe un forum crestin,care vor sa improaste cu noroi Credinta,Biserica,Slujitorii lui Dumnezeu?
Ca preotii,se mai abat de la cele sfinte,poate ca este adevarat...dar putem noi-in numele acestor preoti decazuti,corupti-sa punem la zid si la judecata toata preotimea romana??
Niste prieteni mi-au povestit ca au fost la o biserica ortodoxa in Sua,cu preot roman,bineinteles-despre preot nu au spus nimic anormal,insa au socati sa o vada pe sotia acestuia,preoteasa intr-o bluza provocatoare,fara sutien!!!Prietenul meu,se dusese la spovedit,inainte de Paste,dar imi spusese razand ca facuse pacate cu gandul chiar dupa spovedit,datorita acestei imagini vulgare a preotesei...
Acest cuplu-preot/preoteasa era unul tanar,si in plus traiau pe un teritoriu unde libertatea de expresie este infinit de mare,de aceea inclin,ca orice crestin,sa le dau circumstante atenuante.
Sa nu uitam ca vom da socoteala pentru FAPTELE NOASTRE,NU ALE ALTORA!Faptul ca judecam raul si pacatele altora nu ne va micsora pedeapsa,nu ne va amnistia de plata!
Insa iertarea greselilor semenilor ne va ajuta in aceasi masura la iertarea greselilor noastre,de catre Dumnezeu!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|