View Single Post
Vechi 08.08.2010, 08:31:13
dobrin7m's Avatar
dobrin7m dobrin7m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2010
Locație: Londra
Religia: Ortodox
Implicit

Tiganii sunt un popor nomad, uitati-va in istorie de cand dateaza si de unde se trag ca si etnie, de cand se stiu s-au mutat unde a fost mai bine, asa le este natia si felul de a fi. Pana la sfarsitul secolului trecut, comunitatile de oameni i-au delimitat strict, nu faceau confuzii intre ei si tigani asa cum se intampla astazi cu romanii. Asta sunt tiganii, un popor nomad fara de tara proprie. Ca au fost adoptati de tara unde s-au nimerit sa se nasca asta nu inseamna ca nu sunt tot tigani. Imi e greu sa cred ca lumea nu constientizeaza asta iar cei de la varf cu siguranta stiu asta, dar probabil ca au propriile lor interese de abordeaza subiectul acesta in maniera pe care o fac. Francezii au inceput lupta contra tiganilor si de lovit lovesc in romani. Vor sa conditioneze intrarea Romaniei in zona euro, de integrarea romilor in societatea romaneasca. Cea mai mare gaselnita din istorie, va fi. E ca si cum ai incerca sa schimbi pielea unui negru in piele alba. Tiganii oricum vor fi acolo unde vor ei sa fie.
Reply With Quote