View Single Post
Vechi 15.05.2007, 22:28:09
Catalina Catalina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2006
Implicit

Cu lacrimi in ochi , cu sufletul zdrobit va arat un fals al procurorului . De ce fac acest fapt ?
Pentru ca multe persoane de pe acest forum au crezut ca sunt o mincinoasa si vreau sa profit de bunatatea oamenilor .
Cum poate fi exista atata rautate in oamenii , nu stiu daca am sa inteleg vreodata ?! Sa traiesti printre straini si in atea greutati sa ai o bucurie , un copil cumnite si ascultator , care niste oameni fara suflet vor sa-i distruga viata si ce ii mai grav acest fapt este facut cu ajutorul oamenilor legi .
AUDIEREA DIN DATA DE 9 MARTIE 2005 LA
PARCHETUL PETROSANI

In data de 9 martie 2005 la Parchet au fost audiati urmatoarele persoane :

- Familia Mihalcea : Mihalcea Andrei Iulian , Mihalcea Catalina , Mihalcea Olavi .
-Argeseanu Cosmin Valeriu .

Budala Luminita si Jerca Maria Andreea NU au fost audiate in aceasta zi de 9 martie 2005 , dar din declaratiile acestora reiese ca ele au fost audiate in aceasta zi . Noi , familia Mihalcea , am fost prezenti inca de la ora 8 ,00 pana dupa amiaza tarziu si de aceea stim acest fapt .
Jerca Maria , fiind martorul nostru in acest caz .
Budala Luminita este o martora mincinoasa ,angajata de Argeseanu pentru al ajuta mintind pentru el . Argeseanu in aceasta zi a fost insotit la Parchet de sotia si nicidecum de Budala Luminita . De aceasta persoana am luat cunostinta ca este martor in proces tocmai in fata instantei Tribunalului Hunedoara , nicidecum in faza de urmarire penala , asa cum prevede legea .
Primul care a fost invitat in biroul d-lui procuror a fost Argeseanu Valeriu Cosmin. , apoi am fost invitati noi , fam Mihalcea , in biroul d -lui procuror Nicodim Ioan . Ni s-a adus la cunostinta acuzarea , dupa care Mihalcea Catalina a avut o discutie in contradictoriu cu privire la acuzare, cu dl procuror , fiind prezenta si d-na avocat, Cosma Sonia .
Apoi Mihalcea Andrei a fost invitat in alt birou , pentru a scrie declaratia, iar Mihalcea Catalina si Mihalcea Olavi ramanand in biroul d-lui procuror pentru a scrie si ei declaratiile .
Declaratiile date pe parte civila , ( in privinta daunelor ) )ale familiei Mihalcea au avut loc in alta zi, decat in data de 9 martie 2005 .
Daca veti da o mare atentie orelor consemnate pe toate declaratiile veti constata ca dl procuror a infaptuit un fals in inscrisuri oficiale ,cu buna stiinta , aducandu-ne mari prejudicii morale si materiale .

ARGESEANU VALERIU a dat declaratia de parte vatamata ,dactilografiata
Declaratie de inculpate nu are .
Inceputul audieri ; ora 10,10
Sfarsitul audieri ; ora 10,40

MIHALCEA ANDREU IULIAN ; declaratie olografa de invinuit
Inceputul audier i; 10,30
Sfarsitul audieri ; 11,00
Declaratia pe parte civila .
Inceputul audieri ;12,20
Sfarsitul audieri ; 12,23

MIHALCEA CATALINA ;declaratie olografa de invinuit
Inceputul audieri ; 11,55
Sfarsitul audieri ; 12,55
Declaratia pe parte civila . Audierea are loc la o saptamana dupa data de 9 martie 2005
Inceputul audieri ; 11;40
Sfarsitul orei de audiere nu este consemnata

MIHALCEA OLAVI ;declaratie olograf de invinuit
(data in acelasi timp cu Mihalcea Catalina )
Inceputul audieri ;
Sfarsitul Audieri ;
Declaratia pe parte civila . Audierea are loc la o saptamana dupa data de 9 martie 2005

Inceputul audieri ;12,00
Sfarsitul audieri ;12,02

BUDALA LUMINITA ; declaratie olografa scrisa de dl procuror
Inceputul audieri ; 10,50
Sfarsitul audieri ; 11,05

JERCA MARIA ANDREEA ; declaratia olografa scrisa de dl procuror
Inceputul audieri ; 12,00
Sfarsitul audieri ; 12,35

Dupa cum a falsificat domnul procuror declaratiile reiese ca , noi familia Mihalcea , prima data am dat declaratia pe parte civila , solicitand daune morale si apoi am dat declaratiile de invinuiti si parti vatamate , ceea ce este ilegal si incorect .

Reply With Quote