Citat:
În prealabil postat de voxdei55
Pe acest topic s-au spus o multime de trasnai..dar fiecare are dreptul la opinie.Ne nastem cu instincte iar cel sexual e deosebit de puternic fiindca Creatorul a lucrat mult la asta.A dotat corespunzator femeia si l-a facut pe barbat sa fie interesat de totul de la ea.Nasterea unei fiinte noi e miracolul zilnic la care santem martori.Actul sexual e important pentru metabolism,,si trebuie practicat atata timp cat se poate.Cei care recomanda tot felul de retineri si recomandari sant de regula cei care sant frustrati sau incapabili de a iubi o femeie si a avea responsabilitatea unei familii.Concluzia...iubiti-va de cate ori aveti ocazia si lasati prejudecatile.Jumatate din problemele unui cuplu se rezolva in pat.
|
Frate , esti o sursa inepuizabila de aiureli ! Parca spuneai ca esti asistent medical ? Sau nu am inteles eu bine si tu defapt esti INSISTENT medical ! Si anii de Italia chiar atit de mult te-au afectat ? Sau nu ai fost tu pe ortodoxie mai dinainte de Italia .
Ia sa deslusim cu incetul ! :
- ia precizeaza matale trasnaile spuse pe thread, nu de alta dar sa nu credem ca doar trasnai se spun pe aicea !
- de unde sti ca instinctul sexual este cel mai important dar mai ales de unde crezi, ce baza teologica ai, ca D.zeu a lucrat mai mult timp la a ,,fabrica" acest instinct ? Nici un fel de Biblie, ortodoxa sau nu, nu spune asta ! Ti se para ca structura si functionarea sistemului nervos central sau endocrin sunt mai simple ? Vezi , de asta zic eu ca esti mai mult insistent medical ! Daca aveai cu adevarat cunostinte medicale de asistent nu spuneai dracia aceasta ! Dar nu te supara, eu stiu bine in sine amea ca tu ai cunostinte solide si ca doar ai vrut sa epatezi !
- de unde ai luat parafrenia aceasta ca actul sexual este important pt. metabolism si ca el trebuie practicat cit timp pilpiie viata in om (nu te supara , stiu ca nu ai spus chiar asa, dar asa exagerez eu !). Pai atunci calugarii ar trebui sa fie niste dismetabolici de mina intii , ceea ce nici pe departe nu este adevarat !
- revedeti-va notiunile lexicale despre ,,
frustrati" si ,,incapabili de a iubi o femeie si a avea responsabilitatea unei familii". Nu tot ceea ce credeti ca este corect lexical si este cu adevarat. Traiti multe falsuri fara a prinde chiar de veste !
- ,
,Concluzia...iubiti-va de cate ori aveti ocazia si lasati prejudecatile" Acum frate ti-ai pus firma pe frunte ! De toate aveam pe forum ! Ne lipseau insa ispititorii care sa ne indemne fatis la mari pacate ! De acum avem si asa ceva ! Asta da, productie cerebrala , ca de duhovniceasca ce sa mai zicem !
-
,,Jumatate din problemele unui cuplu se rezolva in pat."Dumneata frate esti dintre acei barbati care cred ca cu falusul rezolva jumatate din toate problemele cuplului ? Pt. aceasta parere ,,ne-au ris" femeile serioase in toata istoria omenirii ! Cica multi dintre noi barbatii am gindi cu altceva decit cu mintea induhovnicita ! Vezi matale, Mintuitorul ne spune in Evanghelia sa doar despre ochi si mina dreapta ca daca ne sminteste si ne baga in pacat este mai de folos sa le scoatem sau sa le taiem si sa le aruncam de la noi ca mai de folos este sa intram in imparatia cerurilor chiori si ciungi decit intregi in iad ! Despre falus nu s-a spus nimic , nici nu se cadea , dar se poate subintelege, deoarece Evanghelia este calea spre mintuire a crestinilor induhovniciti, lucru care este extrem de serios, si nu spre ,,rezolvarea a jumatate din problemele casniciei de catre baietii smecheri si descurcareti la toate" ! Crezi ca noi, ceilalti , care nu am propagat o asemenea parere nu am fi fost in stare de o asemenea mare judecata decit daca ne-ai fi spus matale. Ba da, doar ca nu credem in asa ceva si ca atare nu-i dam nici o importanta. Gindul si viata noastra este la Hristos si cum sa ne lipim mai mult si mai bine de El si nici decum la vreo parte anume de corp care sa ne scoata din jumatate de probleme ale casniciei . Eu imi permit sa-ti spun ca chiar daca asa ai vazut matale pe acolo pe unde umblii prin Italia este tare gresit sa crezi si sa procedezi asa . Sa nu-ti pui sufletul in asta ca nu este de la D.zeu !
In rest , matale sa faci cum crezi de cuvinta !
Dar nu trebuie sa te superi, eu am inteles ca asa esti matale mai visceral, preocupat mai mult de cele de mincare, baut si ... imbracat. Despre cele duhovnicesti desi nu spui nimic lasi sa se inteleaga destule . Probabil ca ti-a mers f. bine prin Italia si de aceea ti-ai format aceasta cultura solida, generala si duhovniceasca !