Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 16.05.2007, 01:46:00
Colors Colors is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2007
Implicit

Vai de mintea ta teologule :) Pai ia stai si judeca: intr-un caz era vorba de o greseala si se cuvenea sa tragem o invatatura fara a judeca, caci parintele Corogeanu s-a cait si si-a cerut iertare. Desigur ca i-am luat apararea din perspectiva crestina. Iar in cazul avortului judec nepasarea si fatarnicia. Avortul este un act facut de bunavoie, iar nu o greseala nefericita. Cine nu a stiut de Dumnezeu si avorteaza, greseste, dar cine intra pe forum sa apere avortul o face deja din voia sa. Desigur ca tot in ratacire se afla, dar asta ii este voia, din rautatea sufletului se naste si intunericul ce-l stapaneste pe om.

Am sa intreb insa pe putin-credinciosul odin: unde era Dumnezeu cand s-a intamplat violul?

Nici un fir de par din capul nostru nu se misca fara stirea si voia lui Dumnezeu. Iar daca a fost viol asa s-a ingaduit.

Sylvie a spus o vorba deosebita: ca ar creste acel copil rezultat din viol, pentru ca asta a fost voia lui Dumnezeu. Dar am sa intreb mai departe: cu ce este un copil nascut in urma unui viol mai prejos decat unul nascut din "dragoste"? Este doar o repulsie, o stare de impotrivire la voia lui Dumnezeu. Pentru ca asta facem toata viata, mai ales femeile, ne impotrivim tot timpul.

Dar daca acel copil din "dragoste" ajunge un derbedeu si-i mananca viata mamei? Ori exagerez? Iar cel "nedorit" ajunge un copil bun, se poate si aceasta?

NU va mai amagiti, viata noastra e toata in mana lui Dumnezeu si noi "ne targuim" cu Dumnezeu in ce situatii putem avorta. Rade sarsaila de noi.

Dar aici am ajuns din voia noastra, ca nu ne place viata dreapta si curata, nu, noua ne place sexul nu dragostea crestineasca. Trupul sa se simta bine ca la suflet tot nu e nimic. Numarul mare de divorturi ce arata oare daca nu faptul ca nu mai e iubire crestineasca ci doar propria voie conteaza?

Cautati-va scuze, mintiti-va singuri, satana sta pe umarul vostru stang si rade. Iadul e plin de homosexuali si de femei avortoare, dar inca mai e loc.

Liviu

Am ajuns sa discutam de aceste pacate infricosatoare cu nepasare, academic ... Vai de noi!
Reply With Quote