View Single Post
Vechi 10.08.2010, 14:43:14
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Dar și bisericile îi primesc pe toți. Oricine poate intra să se roage în biserică, oricine poate învăța acolo.
Cât privește case de rugăciune sectante ori sinagogi, nu am absolut nimic împotriva lor: chiar prefer ca zid în zid cu locuința mea, în locul actualului birt din care ies seara bețivi ca să facă pipi la mine pe poartă, să se deschidă o sinagogă, o moschee, orice lăcaș de cult care i-ar ajuta pe oameni să scoată la iveală ce e mai bun în ei. Și sectanții, și evreii și toți plătesc impozite și taxe și amenzi și alimentează cu bani bugetul de stat, ei pentru ce să nu aibă loc de rugăciune și loc în care copiii lor să învețe despre dumnezeii lor ? Deci, când spunem "sectanții își construiesc case de rugăciune cu bani de la bugetul de stat", în realitate sunt chiar banii lor. Statul, în principiu, cheltuie banii spre binele cetățenilor. Binele lor înseamnă și spitale și case de rugăciune. De ce să se facă numai spitale ?
Poate ca ii primesc pe toti. Dar nu toti cred ca aceasta ii poate ajuta cu ceva.

Si nu am zis sa se faca doar spitale.
Dar ... mai bine iti dau un exemplu.
De la mine de acasa si pana la locul de munca fac aproximativ 25 de minute, pe jos.
Pe acest traseu destul de scurt trec pe langa 3 biserici nou construite. Chiar pe langa ele, nu o strada mai in colo. Doua dintre ele nici nu sunt terminate, dar se lucreaza de zor la ele.
Asta desi in cartier erau 4-5 biserici ortodoxe mai vechi + una catolica.
Cate asezaminte sociale s-au construit? ZERO
Ti se pare normala situatia?
Reply With Quote