Citat:
În prealabil postat de kesarion_breb
Auzi, bai sectare, eu chiar cred ca tu vei ajunge un om mort si cu sufletul si inconstient, nu de alta dar vad ca tot iti ceri sa ai parte de asa ceva, si nu stiu de ce presimt ca vei si avea parte !! Nu vad un alt motiv pentru care permanent tagaduiesti cuvintele Mantuitorului, decat acela ca tu nu crezi in El, ci tu crezi in vechiul testament; pasiunea obsesiva cu care incerci sa argumentezi elucubratii aberante pe baza Vechiului Testament denota evident ca tu nu esti sub noul legamant, ci sub vechiul legamant. Insa este evident ca, de vreme ce Il contrazici pe Fiul lui Dumnezeu, cu siguranta tu esti mai luminat si mai stiutor decat El, si atunci vreau sa te intreb daca ti-ai facut si tu o biserica sa vin sa ma inveti si pe mine revelatiile tale, si poate Il chemi si pe Iisus Hristos ca sa Ii dai niste lectii !!!
|
kesarion_breb, eu sunt ortodoxa si inca botezata, NU sectar. Sfantul Apostol Pavel zice in Epistola catre Romani capitolul 1 ca cei care nu au cautat sa persiste sa cunoasca pe Dumnezeu, EL i-a lasat in voia mintii lor ca sa faca lucruri neingaduite. De aceea incerc cu toata inima sa cunosc pe Dumnezeu si voia SA. Ca sa-ti demonstrez ca eu iubesc pe Iisus Hristos si vreau sa pun in practica Cuvantul Sau imi opresc limba de la rau. Asta ma invata in Noul Testament, sa nu intorc rau pentru rau. In Sfânta Evanghelie după Luca cap 6 sunt cuvintele Mantuitorului:
"31. Și precum voiți să vă facă vouă oamenii, faceți-le și voi asemenea;
35. Ci iubiți pe vrăjmașii voștri și faceți bine, și răsplata voastră va fi multă și veți fi fiii Celui Preaînalt, că El este bun cu cei nemulțumitori și răi. "
Iar Întâia Epistolă Sobornicească a Sfântului Apostol Petru cap 3 ma invata asa:
"9. Nu răsplătiți răul cu rău sau ocara cu ocară,
Cel ce voiește să iubească viața și să vadă zile bune să-și oprească limba de la rău
11. Să se ferească de rău și să facă bine; să caute pacea și s-o urmeze;"
Te incurajez sa le pui in practica, vei simti multa bucurie in ascultare de Dumnezeu. Nu continua sa ma ocarasti, raspunde-mi la intrebari ...daca ai aceste raspunsuri.