View Single Post
Vechi 10.08.2010, 16:40:55
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Pentru ce te îndoiești puțin credinciosule? De ce crezi că te-am mințit? Nu judeci tu ce cu fățărnicie oare despre păcatul sinuciderii? Păi sinucideri există și pentru ascultare de Dumnezeu, pliniri de promisiuni luate înaintea Domnului, când nu mai suporți durerea, tortura, boala, nebunia, sau iată, Mădălina Manole s-a sinucis din dragoste curată ca să le fie lor mai bine, celor care rămân aici... deci sinuciderea ca păcat, este rea când fugi de răspundere, fugi din pofta de născocirea și rușinea drăcească de a te îndoi de Mila lui Dumnezeu refuzând a veni la lumină și a da socoteală Domnului...
Mai smintesti mult? Ca sunt un putin credincios stiam. Stiu ca sunt un pacatos si un nevrednic,chiar ai dreptate si nu mi-e rusine sa spun asta. Dar ceea ce ai afirmat este mai mult decat erezie. Intreaba-ti mai degraba duhovnicul,sau orice alti preoti si cere-le parerea despre sinucidere. Chiar si de Madalina Manole poti sa ceri lamuriri! Ea s-a sinucis din lipsa duhovniceasca,de Dumnezeu. Asta lipsea cu desavarsire daca a reusit diavolul atat de usor sa o ademeneasca. NU avea niciun motiv sa faca asta si nicio justificare in fata lui Dumnezeu!

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
SINUCIDEREA E CEL MAI MARE PACAT care nu are iertare nici aici, nici dincolo si niciodata. Nu sminti lumea cu aberatii.
Exact. Puteti intreba orice preot sau calugar,acelasi lucru va spune!

Sinuciderea nu se limiteaza doar la distrugerea trupului,cum cred si afirma unii. Ci omori mai mult decat un trup trecator,iti omori credinta,nadejdea,iubirea si mai ales dragostea lui Dumnezeu care a pus-o in crearea fiecaruia dintre noi! Practic omoram cel mai mare dar al lui Dumnezeu! Ne distrugem si trupul si sufletul!

Last edited by Raoul; 10.08.2010 at 16:44:28.
Reply With Quote