View Single Post
Vechi 11.08.2010, 15:25:34
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihele_m Vezi mesajul
Doamne Ajuta - sfatul meu ar fi sa mergi la un medic internist sa-ti faci un consult,fiindca spunindune ca tatal tau a fost bolnav cu inima sa nu fie ceva ereditar . Trebuie sa mergi la medicul de familie ,fiindca daca ai asigurare medicala nu cred ca trebuie sa platesti ,sanatatea este cel mai de pret dar de la dumnezeu si trebuie sa avem grija de ea . Si copii tai au nevoie de o mama sanatoasa ,ai grija de sanatatea ta .Doamne Ajuta !
Asa este cum spuneti dar din pacate nu am asigurare medicala si platesc ,eu nu am lucrat cu carte de muna inainte sa nasc cat despre sotul el are carte de muna dar noi nu suntem cununati civil din cauza lipsei de bani ,nu are cum sa scoata hartie pentru mine sa o dau doctorului de familie ,copii au doctor de familie si el dar pe mine nu ma poate trece ca nu am asigurare medicala si platesc chiar daca merg la ea pentru consult sau un sfat sa ma trimita unde crede ca as putea rezolva ceva platesc 20 de lei ,acum nu mai pot sa merg caci am dat 100 de lei la ea 20 de lei ,la domnul doctor santea ioan medic internist este si el 50 de lei consultatia si ekg si 29 de lei pastilele care se numesc flamexin si nu mai pot sa merg sami fac ecograf desi el mia zis ca trebuie un ecograf sa vad sa nu fie altceva si sa fie durerea localizata in piept cu tot cu acea unflatura un ecograf este si el 40 de lei sau 50 de lei depinde de doctor eu sper sa fie bine ca nu stiu de unde si cum am sa iau sa umblu prin spoitale ,domnul doctor mia zis sa nu ma astept sami faca cineva ceva gratuit se plateste totul ,va multumesc pentru tot si sanatate .