View Single Post
Vechi 11.08.2010, 15:33:38
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristina2012 Vezi mesajul
Ba cred ca vrem cu totii, si ne aminteste de asta ectenia de la liturghie "Si pentru unirea tuturor bisericilor, Domnului sa ne rugam". Apare o problema in faptul ca vrem in cu totul alti termeni decat ni se ofera acum. Dupa ce vom invata sa convietuim civilizat, s-ar putea sa apara o dorinta sincera de a-l cunoaste si de a-l avea aproape pe celalat si atunci probabil ca se va ajunge la acea unire dorita...

Deocmadata fiecare o tine pe a lui si din punctul meu de vedere nici nu e rau, in sensul ca nu are rost sa faci ceva atata timp cat nu esti ferm convins ca e bine. In cazul nostru e vorba ca mase imense de oameni sa ajunga la un consens. Pentru catolici e mai usor, cum zice papa asa e bine, pentru ortodocsi e mult mai greu, trebuie sa zica la fel o multime de ierarhi, o multime de parinti cu har... si o multimde de forumisti
Are dreptate Cristina in privinta aceasta...daca forumistii nu vor,nici ca se va intimpla!

PS.daca se uneste un televizor cu o ceapa...nu iese nimic...tot televizor si ceapa ramine...la fel cenusa cu aurul ( oricit le-am amesteca )...trebuie sa fie ceva in comun ( Domn,credinta,Botez )