Citat:
În prealabil postat de kesarion_breb
Auzi, bai sectare, eu chiar cred ca tu vei ajunge un om mort si cu sufletul si inconstient, nu de alta dar vad ca tot iti ceri sa ai parte de asa ceva, si nu stiu de ce presimt ca vei si avea parte !! Nu vad un alt motiv pentru care permanent tagaduiesti cuvintele Mantuitorului, decat acela ca tu nu crezi in El, ci tu crezi in vechiul testament; pasiunea obsesiva cu care incerci sa argumentezi elucubratii aberante pe baza Vechiului Testament denota evident ca tu nu esti sub noul legamant, ci sub vechiul legamant. Insa este evident ca, de vreme ce Il contrazici pe Fiul lui Dumnezeu, cu siguranta tu esti mai luminat si mai stiutor decat El, si atunci vreau sa te intreb daca ti-ai facut si tu o biserica sa vin sa ma inveti si pe mine revelatiile tale, si poate Il chemi si pe Iisus Hristos ca sa Ii dai niste lectii !!!
|
In mesajul de cca 3 zile in urma dumneata ai scris:
"Și i-a zis Avraam: Au pe Moise și pe prooroci; să asculte de ei. Iar el a zis: Nu, părinte Avraam, ci, dacă cineva dintre morți se va duce la ei, se vor pocăi. Și i-a zis Avraam: Dacă nu ascultă de Moise și de prooroci, nu vor crede nici dacă ar învia cineva dintre morți."
Acestea sunt cuvinte rostite de Domnul Iisus Hristos si se afla in Noul Testament. Daca Mantuitorul dorea ca omenirea sa nu aiba de-a face cu Vechiul Testament de ce povesteste oamenilor aceasta pilda? Erau deja in timpul Noului Testament, deci a noului legamant! Indicatiile ce trebuiau date celor 5 frati ai bogatului ce erau inca in viata era de a asculta de Cartile lui Moise si a proorocilor care toate se afla in Vechiul Testament.A gresit Iisus sau gresim noi oamenii? De ce nu le spunea pilde privitoare noul legamant? Va rog, aveti un raspuns la intrebarea mea? multumesc, Violeta