View Single Post
Vechi 11.08.2010, 19:38:16
Adelaa Adelaa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

[quote=nicola06;42163]Buna Alexandra!
Mai cunosc si eu site-uri ortodoxe, dar ai putea sa imi dai tu repere de unde ai luat citatele, exact suportul informational... pt a prezenta ortodoxismul. Cred ca ai facut teologia, sau poate esti mai citita ca mine. NU pot sa ma laud ca am citit toata Biblia si nu as sti unde sa pot gasi citatele respective. Poate ai vreu dosarel pe calculator sau niste fituici cu cele prezentate, orice material m`ar ajuta.
Vad ca toata lumea, spune de a fugi de musulmani pentru.... n motive... care de care mai dure si mai infricosatoare. Nu se poate generaliza pentru un popor, nu se poate spune ca toti sunt la fel, depinde de la persoana la persoana.
Toata lumea da sfaturi de a fugi de ei, dar poate ca nimeni nu a fost in situatia de iubi un musulman, de a-l cunoaste. E usor sa dai sfaturi. Poate pe de o parte sunt bune sfaturile, dar nu sunt usor de realizat pentru ca nu toti musulmanii sunt ca in descrierile pe care le`am citit...[/QUOTE

Corect! Daca o sa intrebati prin alte tari despre romani,toti o sa spuna ca romania e plina de tigani care fura si de curve! Asta inseamna a generaliza,bineinteles ca un adevar este in ceea ce spun,dat fiind faptul ca romanii se duc in afara la furat iar femeile se prostitueaza,dar asta nu inseamna ca tot poporul e asa!
La fel si cu musulmanii,unii sunt rai,altii sunt buni,nu poti caracteriza un om dupa tara in care se afla sau dupa religia lui.Si pana la urma nu e vina nimanui ca s a nascut acolo,ca si noi crestinii trebuie sa tina cont de religia lor si de ceea ce presupune ea!