Citat:
În prealabil postat de coralina
Draga Adela, nici tu (conform credintei tale crestin-ortodoxe), nici el (ca musulman) nu aveti voie sa aveti relatii intime inainte de casatorie.
Asta e raspunsul la intrebarea pe care ai pus-o.
Vizavi de relatia unei crestine cu un musulman, te sfatuiesc sa citesti de pe urmatorul link patzaniile multor femei din tari civilizate care au cedat "sarmului" marocanilor / egiptenilor / algerienilor si altor musulmani "draguti" cunoscuti pe Internet. Nu sunt fabulatii, e purul adevar, citeste si ia mare aminte pana nu e prea tarziu si te trezesti ca traiesti intr-o tara in care femeile violate trebuie sa duca 4 martori ca sa dovedeasca fapta petrecuta!
http://www.danielpipes.org/comments/136278
|
Iti multumesc frumos pentru raspuns:)
Da,stiu ca nu sunt permise relatiile intime inaintea casatoriei,dar credeam ca numai in cazul in care femeia este virgina
Sunt constienta de ceea ce mi ai spus,am auzit si eu multe cazuri in care o relatie s a terminat prost,dar stiu si cazuri in care a fost totul bine.La noi nu s a pus problema casatoriei inca,insa este o legatura frumoasa,la care eu tin foarte mult,stiti,inimii nu ii poti porunci si este dreptul fiecaruia sa incerce.El o sa vina in romania luna viitoare,sper sa poata obtine viza,iar daca nu,o sa ne vedem undeva in europa.Am decis amandoi ca o sa ne gandim la ce o sa urmeze dupa ce o sa ne si cunoastem personal,pentru ca asa este corect:) De aici am venit cu intrebarea legata de relatii intime,unde toata lumea mi a sarit in cap.In ultimele luni am citit mult despre religia lor,despre reguli,despre cum este tratata femeia si nu pot sa zic ca m a incantat.el este din egipt,si nici gand sa se mute aici vreodata.Eu sunt optimista si sper cam povestea mea sa nu fie inca una la celelalte cu final trist... Sincer nu m am gandit niciodata sa mi schimb religia si nu as face o nici daca as fi cu el,nici nu m ar incanta sa traiesc intr o asemenea tara,nici nu sunt genul de femeie care sa stau la cratita,asa cum se obisnuieste la ei...nici el nu este prea disperat cu religia,mi a spus ca nu este un fanatic,i am spus ca nu m as inbraca niciodata cu hainele alea,si mi a zis k nu sunt nevoita,chiar daca in ultimele zile am vazut catveva filmulete cu hijab uri si mi au placut foarte mult,si eu obisnuiesc sa port esarfe pe cap pentru ca imi plac foarte mult.
mi ar placea sa mai discut cu tine despre subiectul acesta,daca esti dispusa sa ma ajuti putin,pentru ca probabil stii mai multe decat mine...
Multumesc frumos,Doamne ajuta!