View Single Post
Vechi 12.08.2010, 00:19:06
Adelaa Adelaa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
Nici nu stiu cum sa incep....am fost si io, odata in etapa asta ca tine, dar nu in ce priveste intrebarea ref la sex, mai ales ca suntem in post ! Si multumesc Bunului Dumnezeu ca m-a luminat, si nu am cazut in acea capcana!

El, barbatul, ca este barbat musulman, adica capul familiei, el are primul si ultimul cuvint. Cuvinte foarte frumoase, de obicei spun ce la place femeilor sa auda. Stai linistita, ca-n primii doi ani de casatorie, accepta sa fi crestina, dupa care pt bunastarea fam tale, te roaga la modul cel mai frumos sa treci la islam, din marea ta iubire pt el. ATENTIE! Nu iubi o pers mai mult decat iubesti pe Bunu Dumnezeu.

Deci, te invita la modul cel mai frumos sa treci la islam, pentru ca vor aparea copii, cruce in fata lor n-ai voie sa-ti faci si iti este interzis sa discuti cu copii despre religia crestina. Aaa, apropos, stii ca tu ai dormitorul tau, si el pe al lui, nu? Si cand vrea sa vina in vizita la tine, isi lasa papucii de casa la usha ta??

El barbatul musulman, nu minte !!! Ci doar ascunde lucruri, care sunt doua lucruri distincte. Conform Coran-ului, are dreptul sa ascunde lucruri, adica sa minta.

Iti recomand sa citesti Sha'ria. Aici vei afla multe chestii despre viata lor.

De obicei, ei iubesc europencele, pentru ei viza de Europa inseamna ca l-au prins de picior pe Allah, le plac romancele, le place Romania, ca e tara libera.

Stii ca poate avea 4 sotii. Sau poate chiar are una deja acasa, doar ca ascunde asta.

Daca tu ii respecti asa mult religia lui, el ti-o respecta pe a ta la fel de mult?

Chestia cu dormitoarele separate nu o stiam...adica,ma gandeam la o familie normala,sot si sotie,care dorm in acelasi pat,ca asa e normal(cel putin la noi).Din cate mi a zis si am observat si eu,nu prea e asa religios...desi acum este ramadanul si stiu ca tine postul,fapt pentru care a si decis sa ne vedem dupa.Banuiesc ca nu toti dintre ei respecta toaate regulile astea,am auzit si despre cazuri fericite...
nu s a pus inca problema de casatorie,desi daca lucrurile o sa fie serioase,banuiesc ca pana la urma o sa ajungem sa discutam de subiecte gen,sa ma mut acolo si altele...si nu m as muta decat in cazul in care m as casatori cu el,bineinteles.am observat ca nu est genul de barbat care nu e de acord ca femeia sa lucreze,fapt pentru care mi a zis k mi a gasit ceva de lucru la firma unde lucreaza el si ca daca vreau sa ma duc sa incerc.i am zis foarte clar ca nu m as duce acolo sa stau degeaba pentru ca vreau sa am banii mei si sa stiu ca contribui cu ceva,nu doar cu gatit si spalat.
imi dau seama ca ma aflu intr o situatie nu tocmai usoara,eu sunt inca la facultate,mai am 2 ani,deci nici gand sa plec din tara pana nu o termin.
despre problema cu 4 neveste am discutat,mi a zis k nici gand sa faca asa ceva pentru ca ar fi prea mult...am citit pe un forum ca se poate face un fel de contract prenuptial,unde ambii isi pot spune conditiile referitoare la celalalt.
imi dau seama ca nah,el poate spune orice acum,eu nu am de unde sa stiu ce si cum,de asta m am apucat sa citesc despre islam si de aceea sunt aici ca sa aflu cat mai multe..
iti multumesc!