View Single Post
Vechi 12.08.2010, 15:56:15
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

De ce atunci cand eu insist in studierea Scripturii toti considera ca sunt mincinoasa?

Doamna cred ca stiu cine v-a atras. Cred ca deja e prea tarziu. Eu spun atat(uts).
Cine a spus ca sunteti mincinoasa ca insistati in studierea Scripturii?? Defapt cred ca sunteti ortodoxa cu numele si nici macar nu va dati seama de acest lucru.
Cu privire la poarta stramta iar va inselati. A fi ortodox nu inseamna a fi mantuit. Si doar ortodocsii adevarati si nu cu numele pot sa spere sa nimereasca aceea portita.Din pacate treci usor peste raspunsuri si inghiti orice minciuna care ti se spune. Spune-mi sau intreaba-te cum dintr-o data toate biserica ( care nu avea comunicatii cum sunt acum) a adoptat o asa zisa practica pagana? Din pacate portita aceea despre care vorbesti se inchide aproape in totalitate cand vorbim despre membrii unei biserici sectare. Cine mi-a interzis studiul biblic? Unde scrie in Nt ca studiul biblic este mai important decat ascultarea fata de biserica? Cine ti-a legat tie si celor care te vor in comunitatea lor cartiile Nt? Nu biserica ortodoxa? Deci cine e mai mare?
Dar iata imi dai un pasaj biblic despre poarta. Credeai ca ma inchizi.. Dar nu spune tot Nt sa ne ferim de invatatorii falsi care o sa apara la sfarsit? Nu spune Nt ca la sfarsit va veni lepadarea de credinta iar crestinii vor fi crestini doar cu numele? De ce crezi in niste invatatori contemporani in loc sa crezi in cei care au fost de la inceput? Nu spune Nt: Ei au iesit din mijlocul nostru, dar nu erau dintre ai nostri. Caci, daca ar fi fost dintre ai nostri, ar fi ramas cu noi; ci au iesit, ca sa se arate ca nu toti sunt dintre ai nostri. (1Ioan.2:19)
Noi am iesit din biserica ta sau tu iesi din ea? Nu iesi tu din "noi", "noi " care am fost de la inceput? Si cum ai iesi din noi fara un studiu biblic gresit facut si o intelegere gresita a scripturii? Si cum se judeca scriptura? Dar omul firesc nu primeste lucrurile Duhului lui Dumnezeu, caci pentru el sunt o nebunie; si nici nu le poate intelege, pentru ca trebuie judecate duhovniceste. (1Cor.2:14)
Si cine judeca duhovniceste? Totusi va spun adevarul: va este de folos sa Ma duc; caci, daca nu Ma duc Eu, Mangaietorul nu va veni la voi; dar, daca Ma duc, vi-L voi trimite. (Ioan.16:7)
Daca biserica este permanenta Mangaietorul ce face? Ioan 16,13. Cand va veni Mangaietorul, Duhul adevarului, are sa va calauzeasca in tot adevarul
Pe cine? Pe cei care au fost de la inceput si nu pe Luther ca un exemplu deoarece inseamna ca biserica nu mai exista inaintea lui! Nu pe martorii lui Iehova care au aparut din niste asa zisi studenti. Iisus spune: voi fi cu voi in toate zilele! Iata o noua dovada ca biserica este permananenta! Domnul Iisus nu a lasat biserica sa nici o clipa. in schimb atrage atentia Nt: Dar oamenii rai si inselatori vor merge din rau in mai rau, vor amagi pe altii si se vor amagi si pe ei insisi. (2Tim.3:13). Pai nu s-a faramitat protestantismul in mii de bucati?
Caci va veni vremea cand oamenii nu vor putea sa sufere invatatura sanatoasa; ci ii vor gadila urechile sa auda lucruri placute si isi vor da invatatori dupa poftele lor. (2Tim.4:3)
Sa le gadile urechea despre apocalipse si intoarceri ale domnului cand nu este noua dat sa cunoastem astfel de lucruri. Cu ce persoane ai intrat in contact si vrei sa-ti distrugi viata?
Domnul sa te ajute dar deja nu cred ca se mai poate face nimic. Tu crezi ca amagitorii aia care o fi ei sunt asa niste bieti oameni care nu te pot manipula?

Last edited by bairstow; 12.08.2010 at 15:58:33.