View Single Post
Vechi 12.08.2010, 16:45:02
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Nu toata lumea este la fel de inalta spiritual cum esti tu, vsovivi.
Noi astia mai micuti, mai pricajiti, avem nevoie, uneori, de un intermediar.
Dar mai ales avem nevoie de cineva care sa ne inteleaga si sa ne povatuiasca.
Păi asta ziceam și eu ca nu de la toată gLumea să caute sfaturi sau ajutorul, ci de la aia micuții și pricăjiții, adică de la sfinții care au viață sfântă și tainică... fiincă necredincioșii fără credință nu prea au cum să te ajute și dacă se strofoacă... eventual te ajută să ajungi un fel de farisei exact așa ca ei... (firește că la preoți și la arhierei mă refer)... Păi ce sens să întrebați pe preot că și așa nu-L ascultați... și ce sens să mergeți prin mănăstiri că nu duceți viață sfântă... și ce sens să faceți închinăciuni la arhierei dacă nu pricepeți ce zic ei și ce sens au toate dacă doar vreți să scăpați de rău, fugind de răul care vine... Pui de năpârpârci și de vipvipere pentru ce vreți să scăpați de răul care vine și cine v-a învățat să fugiți? Faceți roade vrednice de pocăința voastră și va fugi răul de la voi! Și să vezi atunci la ce înălțime spirituală ajungeți că va veni bogatul la tine și va fura viața ta ca să mai trăiască și el o fericire... adevărată.

Problema e ca înălțimea aia spirituală să nu fie viceversa... așa cum o au cei din gLume: mâncare, neascultare și desfrânare... dar înălțimea mea spirituală, atât cât este, nu e a mea și nici a voastră, ci e de sus și e a urmașilor urmașilor Domnului în veacul vecilor.Amin.

Și să nu te judec!.. cu nici un chip.

Last edited by vsovivi; 12.08.2010 at 16:52:31.
Reply With Quote