View Single Post
Vechi 12.08.2010, 18:20:18
52ZIZO 52ZIZO is offline
Banned

Data înregistrării: 24.06.2010
Locație: Japonia
Religia: Ortodox
Implicit dumitale vrei sa ma determini sa ies de la ortodocsi?

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Caci va veni vremea cand oamenii nu vor putea sa sufere invatatura sanatoasa; ci ii vor gadila urechile sa auda lucruri placute si isi vor da invatatori dupa poftele lor. (2Tim.4:3)
Sa le gadile urechea despre apocalipse si intoarceri ale domnului cand nu este noua dat sa cunoastem astfel de lucruri.
despre intoarcerea Domnului spunem mereu in Crezul ortodox! Cred intru unul Domn Iisus Hristos......care pentru noi oamenii ..s-a rastignit...a inviat...s-a inaltat..."7. Si iarasi va sa vina cu marire sa judece viii si mortii"
Eu cred Crezul Ortodox cand il spun pentru ca nu sunt ortodoxa doar cu numele!! de mica am stiu Crezul, dar cand am crescut un pic am invatat sa si candesc la ceea ce spun, nu doar sa recit!
Daca imi spui ca nu este adevarat ceea ce zice Crezul despre venirea Domnului, atunci ma sterg de pe forum si nu ma mai intereseaza nimic!
Va avea Dumnezeu grija si de mine pacatoasa!! Ma va ajuta chiar si in aceasta tara care nu are crestini sa ma sprijine. Mai bine zis, mai putin de 1% din populatie e crestina dar cu care din pacate nu am nici o legatura.