View Single Post
Vechi 12.08.2010, 18:24:33
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Daca cineva m-a dezamagit e vina mea ca am avut asteptari prea mari. Sunt doar oameni cu bune si rele, e de asteptat sa caute in primul rand confortul lor sufletesc, apoi pe al altora, daca mai e loc. Te poti ajuta cu ei din cand in cand, cand vrea Dumnezeu , dar trebuie sa fii constient ca oamenii sunt facuti din carne si daca L-au dezamagit pe Dumnezeu [toti, fara exceptie], oricand te pot dezamagi si pe tine. Mai ales femeile , Mirela, cand gasesc un barbat, centrul vietii lor se schimba. De dragoste sau de frica se vor invarti inevitabil numai in jurul lui Fat Frumos.

Daca tii la cineva trebuie sa o faci pe cat posibil dezinteresat si sa fii dispus sa-l accepti si atunci cand nu va fi la inaltimea asteptarilor tale. Si tu ai fost acceptat de Dumnezeu asa cum esti, de aceea esti dator sa-i accepti si tu pe altii. Caci cu ce masura masori , cu aceea ti se va masura.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote