Faci confuzii grave. Noi credem in revenirea lui Iisus asa cum o indica crezul. Dar nu stim data si nu profetim date despre acest lucru. Ca vezi ca doar 1 la suta din populatie ca ar fi crestina asta e treaba ta. Nu stiu de unde sti tu acest lucru dar sa sti ca si eu eram convins ca protestantii nu fura nu beau nu mint. Aiurea in tramvai... Bisericile protestante se bazeaza pe predicii deoarece le schimba mereu dupa cum bate vantul. Ei se bazeaza pe predici tocmai ca sa te duca acolo unde vor ei cu mintea. Ei au scoala amagirii. Revenind la botez eu zic(nu stiu daca si biserica ortodoxa zice) ca botezul este icoana taierii imprejur! La fel ca si atuncii cand copii nu stiau de ce sunt taiati si nu se puteau opune la fel si acum botezul este obligatoriu dar nu te mantuieste! Si repet e greu sa crezi ca o practica nebiblica putea fi introdusa fara impotriviri in biserica! Cum apara Dumnezeu biserica sa? Daca preotii erau interesati de bani de ce isi dadeau viata pentru Iisus? Daca ai citi carti si experiente din vietile sfintilor si te-ai duce la biserica ai observa un adevarat mecanism care il ofera Domnul Iisus spre mantuirea noastra. Imi spunea un baptist: de ce betivul se sfinteste cand intra in biserica? Ca asa spune preotul. Eu zic la fel, ca si betivul si ereticul se fac mai curati cand intra in biserica ortodoxa. Dar sti de ce?
P.S daca ai intrat in plasa lor ofera-ti un ajutor. Roaga-te mult pana sa faci un pas si intreaba si preotii ortodocsi si pe ceilalti. Eu iti spun ca aceste biserici ofera o noua evanghelie. O evanghelie inversata! O rastalmacire a Cuvantului in care tainele nu isi mai au loc, o evanghelie in care invatatorii falsi nu exista si mai toate invataturile sunt intelese invers decat cum ar trebui. Apoi cum e mai bine sa fi casatorit sau sa nu fi? Apoi sti ce mi-a zis o iehovista? Ca daca numai Dumnezeu e bun dupa spusa lui Iisus , Iisus a mai gresit si nu este asa de bun ca Dumnezeu! Si mi-a dat un exemplu cand Iisus a batut zarafii si i-a alungat! Pe moment ei nu o sa iti spuna toate ratacirile lor deoarece tu nu ai putea sa le inghiti. Cu timpul te vor invata sa judeci cum vor vrea ei si in acel moment iti vei pierde putinta de a gandi pentru tine. Si vei fi ca iehovistele cele de pe strada care se lauda ca degaja iubire dar daca nu esti ca ele te insulta si te otaresc.
Acum vreo7-8 ani toate bisericile protestante considerau ca crucea este element al rusini! Si imediat ca la o comanda data de cineva au inceput sa-si aseje cruci pe bisericii! De ce? Ca sa amageasca! Si de ce toate? Deoarece aceste biserici au acelasi tata. Intelegi? Si de multe ori gasim siteuri Cu Domnul Iisus pe net cu doi de i scris Iisus. Sti de ce? Ca sa para ortodocse dar sunt eretice! Nici un protestant sau catolic nu scriu Iisus! Ci Isus! Iata amagitorii care vor sa ne amageasca sa intram in biserica lor deoarece vedem crucea pe ea!
Last edited by bairstow; 12.08.2010 at 20:10:27.
|