View Single Post
Vechi 12.08.2010, 21:52:26
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Poate dumneavoastra nu nu sunteti printre ortodocsii care se dau „mari crestini mari”.

Citind insa pe acest forum veti gasi multi din aceia care, nu doar ca se cred mari crestini mari ci se cred si singurii crestini de pe fata pamantului. In opinia lor toate celelalte confesiuni crestine sunt secte, cei care nu sunt ca ei sunt eretici, schismatici si oameni destinati Iadului.
da intr-adevar....sunt ...cred...cel putin 2 feluri de crestini..crestini cu numele si crestini cu faptele.....

eu cu rusine pot sa zic ca sunt mai mult cu numele, ca sunt pacatoasa pana in panzele albe, vreau sa ma schimb, dar de cele mai multe ori raman doar cu incercarea...si Dumnezeu mi-a demonstrat de atatea ori ca este alaturi de mine si mi-a dat tot ce mi-am dorit in viata dar eu continui sa pacatuiesc, cu toate ca incerc sa ma abtin....

cat despre verisoara mea..... ce crestin ia anticonceptionale, sau nu isi ajuta mama cand stie ca este bolnava,( ca verisoara mea stia ca mama ei e bolnava cu diabetul...si din cauza oboselii a facut probabil o cadere nu stiu exact, oricum a stat in spital), ce crestin nu este alaturi de verisoara ei, pe care atata o aprecia ??? a fi vreun crestin foarte egoist....nesimtit de egoist..... si aici nu mai e vb ca da, intr-adevar, cand o fata intalneste un baiat e centru universului ei, aici e vb de morala , de constiinta, de suflet.....nu stiu ce pot sa zic....

iar despre iertat...mi-am zis ca asa e ea...asa au trasnformat-o sectantii si nu am ce sa mai fac.... oricum, vb la telefon, ii dau sfaturi cand mi le cere, dar eu nu ii cer absolut nici unul.... pot spune ca in mare parte mi s-a luat de la inima.... si totusi ma doare.... dar asta e...
Reply With Quote