Citat:
În prealabil postat de maiamaria
Crede-ma ca jignesc si inca cum.Am citit multe postari pline de furie si inversunare impotriva semenilor,chiar si apelativul ''Auzi,bai...''Nu cunosc prea bine istoria crestinismului ortodox(de aceea am intrat pe acest forum) dar sunt surprinsa de atitudinea unor asa zis ortodocsi.Poate pt.ca din cauz ca eu nu sunt indoctrinata si incerc sa fiu obiectiva.Nu pot sa-i urasc pe cei din jurul meu doar pt. ca au alta religie .
|
Ortodoxia nu indoctrineaza ! Iarasi jignesti ! Cei care se declara ortodcsi si jignesc probabil n-au reusit , ca si tine, sa-si asume intreaga credinta.
Te contrazici cand spui ca ai fi obiectiva, cand tot tu spui ca nu sti mare lucru despre crestinismul ortodox..Mai intai te informezi, citesti un Mircea Eliade - Istoria religiilor si apoi devi obiectiva..
Noi aici suntem preocupati de cei botezati crestini ortodocsi si care cer ajutor, ceilalti Dumnezeu cu mila, caci n-avem ce le face, dar nici nu inteleg sa vina aici si sa ne tulbure cu atitudini imorale....Sa citesti cum aici posteaza femei casatorite cu musulmani si ne condamna dogma, de parca putem schimba ceva din ce ne-a lasat Hristos ! Sau homosexuali care scriu cu impertinenta ca pacatul lor este firesc ! Mai sunt si crestini ortodocsi care-si ies din pepeni. A facut-o Sf Nicolae cu Arie, cand i-a carpit o palma...si ce palma, ca s-a simtit si-n iad !