View Single Post
Vechi 13.08.2010, 02:39:53
oHne02 oHne02 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.08.2010
Implicit

Hmm... interesante intamplari, unele comice, alte tragice, altele penibile.. deh ca in viata.

Nu stiu ce ma facut sa scriu randurile de mai jos dar nici nu prea cred ca mai conteaza in momentul de fata.
Oricum povestea mea este una reala si interesanta de altfel, cel putin din punctul meu de vedere.

Se facea ca intr-o noapte, in timp ce dormeam deschid ochii brusc si...vad undeva la un metru in fata mea o chestie neagra care plutea la vreo jumatate de metru deasupra parchetului si se plimba din stanga in dreapta.O chestie care arata destul de ciudat si tot odata destul de greu de definit, parea sa nu aiba forme concrete.Era mai mult spirit decat materie.Tragic-comic semana cu un halloween-copchil care si`a pus un cearceaf negru pe cap si care plutea orizontal deasupra solului.Avea cap...avea umeri... avea un oarecare piept... si restu nimic , de la piept in jos era o dara neagra care se subtia la capat.

Pana aici toate bune.In prima instanta probabil nu a observat ca m`am trezit si ca o urmaresc si am dat sa ma misc, sa fac ceva. Numai ca spre uimirea mea eram imobilizat si nu puteam face absolut nimic.Atunci sa intamplat ceva ciudat si anume, oratania a observat incercarea mea de a face o actiune si sa panicat iar plimbarea ei din stanga in dreapta sa accelerat si in acelas timp am simtit un fel de actiune asupra organismului meu, o actiune de hmm calmare as zice , o calmare fortata care a durat ceva secunde bune si care sa finalizat cu un esec din partea chestiei si cu o disparitie.

Ar mai trebui mentionat ca timpul si spatiul pareau deformate, si mai ciudat este ca acea chestie avea acces la controlul meu ca persoana si o ultima precizare este ca nu am simtit acel sentiment de buimacie cand m`am trezit si am deschis ochii.Era ca si cum nu as fi dormit deloc, cu toate ca dormisem vreo 3 ore inainte sa ma deranjeze.Pur si simplu eram intr-o stare care sugera ca as fi fost constient de 10 ore.Si mai trebuie spus ca nu prea parea prietenoasa sau...marog daca voi considerati o chestie neagra care se plimba prin casele oamenilor la 3 noaptea si le controleaza actiunile, un lucru prietenos o putem lua si in felu asta :)

Acuma in incheiere as dorii niste pareri sau idei pentru ca am cautat timp de o luna de zile o explicatie , o definitie , ceva , orice si nu am gasit mai nimic. Si sper poate debitati voi ceva in speranta de a`mi atinge obiectivu si a ma lamuri.In speranta de a afla raspunsul final. (Orice e bun)

Multumesc.

Last edited by oHne02; 13.08.2010 at 05:45:00.
Reply With Quote