View Single Post
Vechi 13.08.2010, 07:54:56
antoradoi's Avatar
antoradoi antoradoi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Zic asa ca IPS Anania nu trebuie sa isi lase sa accepte permisul biometric si pasaportul biometric pe niciunul din cei din mitropolia sa.
Asa a dat voie Sfantul Sinod al BOR asa trebuie sa faca si IPS Anania.
Deci nici pe soferii de la masina IPS Sale.
Dealtfel ce e dom-le moda asta sa mearga episcopii cu masini personale?
Asta oricum trebuia sa dispara.
Sa mearga dom-le cu mijloacele de transport in comun sa se apropie de pastoritii lor.
La fel si preotii.
Si sa fie in straie popesti ca asa trebuie ca asa a lasat Dumnezeu sa fie.
Asa dom-le foarte bine Doamne-ajuta mai repede la implementarea permisului de conducere biometric si la obligativitate pasaportului biometric pentru UE.
Romani sa stea aici in tara la ei unde i-a lasat Dumnezeu nu sa umble haihui aiurea prin toata Europa si toata lumea.
Iar episcopii sa termine cu moda nemteasca de a umbla cu masini ale episcopiei ca nu sunt episcopi ai bisericii reformate si ai lui Luther ci ai BOR adica ai Bisericii Ortodoxe Romane.
Sa aiba episcopia caruta sau daca episcopul vrea sa fie asa mai luxos ca e voie sa aiba caleasca dom-le.
Ca si Sfantul Ioan de Kronstadt avea caleasca dom-le.
Sper ca IPS Pimen sa se apuce sa umble cu RATBul si cu caruta sa dea exemplu sa il urmeze si ceilalti episcopi.
Daca se apuca si IPS Anania si mai frumos.
Omule,te pot intelege pina la un punct,dar as vrea sa-ti aduc in atentie ca Ioan de Kronstadt (la ale carui Moaste am fost,in 2006,Slava lui Dumnezeu!) a trait in vremea calestilor nu a BMW-ului,si ,prin urmare ,PIMEN-ul nostru merge comform timpului sau.Ca dealtfel toti ,de la DANUT(Ciubotea) in jos.Nu uita ca sintem in alt secol:SECOLUL VITEZEI!
In alta ordine de idei ,de ce crezi tu ca cei ai BOR ar fi mai cu sfiala decit ai lui Luther?Ii vezi tu asa ca pe niste ingerasi? Sint si ei oameni,ininte de a fi preoti sau ,ma rog ,ierarhi...e drept ca monahii au depus votul saraciei(vai votul lor!)...Asta ii priveste ,insa,personal ,la judecata lui Dumnezeu.
Cit despre romani ,de ce te opui tu ca ei sa calatoreasca?Doar pt ca se tot vorbeste despre CIP-urile alea.Omule,crede-ma,faptul ca m-as duce,spre ex,la Roma,sau ,ma rog ,la Vatican,sau in Israel,sau Grecia,sau oriunde ,in insula VANUATU,spre ex,n-ar fi pt mine,decit o binecuvintare de la Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu ,ATOTPUTERNICUL CREATOR,a facut minunatiile lumii tocmai pt ca noi,sa ne bucuram de ele si prin aceasta sa-i dam SLAVA.Apoi tot Dumnezeu a facut si caruta din vremea lui Ioan de Kronstadt si BMW-ul din vremea noastra,si ne-a creat si oportunitatea de a intra in posesia acestora.Ideea este ca avindu-le sa nu uitam sa traim dupa Legile lui Dumnezeu,si sa nu socotim tot ce avem ca pe o virtute a noastra.Ci ca pe un dar de la Dumnezeu.Ca am masina ,nu-i un lucru rau.Si faptul ca am un calculator,de la care ineractionez cu tine si cu altii,ma poate face sa traiesc fara Hristos,daca nu-l am pe Hristos in inima mea,si daca nu as fi cu luare-aminte la CUVINTUL lui DUMNEZEU...
Nu uita ca multi dintre semenii nostri,romani ,sint nevoiti sa calatoreasca ,si pt faptul ca merg in lume sa-si gaseasca o piine ceva mai dulce decit ii ofera actualul guvern -care s-a infruptat copios ,din FONDURI,si acum ne obliga sa COPLATIM,si o facem pt ca n-avem incotro.Eu platesc forfetar desi abia subzist-...Iar in privinta BOR ,crede-ma,dac ,DOAMNE FERESTE!,vei fi cumva pus in situatia sa jungi sa le ceri MILA,vei avea un gust amar...si o mare dezamagire,mai ales dac nu vei sti la care usa sa bati,dar ...nu ti-as dori.Sa nu sariti pe mine,si sa-mi bagati textul cu judecata.Eu nu judec,fac doar ANALIZA de VALOARE si "cu alesii lor -incerc sa -nu ma insotesc"...In locul tau m-as limita la a folosi SINODUL BOR,pt a nu aduce blasfemie cuvitului SFINT.Personal,in legatura cu toate cele pe care mi le-a oferit in dar Dumnezeu,nu mi le poate interzice nici SINODUL BOR si nici Guvernul,caci sint DARURI,si intentionez sa ma bucur de ele si ma straduiesc sa-i multumesc lui Dumnezeu pt fiecare bucurie,si sa-L rog sa-mi ofere cit mai multe,si cit mai minunate.
Toate bune!
Reply With Quote