View Single Post
Vechi 13.08.2010, 09:14:55
Scotianul
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Doar la preoti e valabil ca exista prea multi si fiecare vrea biserica. Dupa 89 existau foarte multe scoli si foarte multi profesori. S-au inchis scolile, profesorii au plecat si s-au construit biserici. Una la doua zile!
Aici sunt cateva aspecte care nu sunt conforme cu realitatea din punctul meu de vedere:bisericile nu se construiesc pt ca asa vrea un preot care nu are o biserica unde sa oficieze.De multe ori sunt construite la solicitarea comunitatilor locale sau chiar a altor institutii.Faptul ca o parte dintre scoli s-au inchis nu are nici o legatura cu faptului ca se construiesc biserici.Sunt doua aspecte distincte.Sa nu exageram.Iar o biserica la doua zile este cu siguranta o metafora pentru ca nici macar in balada ,,Mesterul Manole" nu s-a reusit asa ceva :)

PS>Sunt un adept declarat al procesului educational unde as insista pe calitate si nu pe cantitate.Actul medical si educational merg alaturi de elementul teologic din cele mai vechi timpuri.O scurta incursiune prin istorie si va veti convinge daca este asa.In nici un caz nu as fi de acord cu disparitia scolilor sau spitalelor.Nici preotii nu cred ca ar fi de acord cu asa ceva si nici nu am intalnit unul care sa sustina asa ceva.

Last edited by Scotianul; 13.08.2010 at 11:19:32.
Reply With Quote