View Single Post
Vechi 13.08.2010, 09:36:56
TZICKa TZICKa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.08.2010
Locație: Garda de Sus
Religia: Ortodox
Implicit

Da, este adevarat ce s-a scris aici, insa parereile sunt impartite. Pai daca chiar suntem ortodocsi si nu credem ceea ce chiar vedem ca este in jurul nostru atunci degeaba mai studiem BIBLIA care e CUVANTUL lui Dumnezeu ca doar scrie acolo...noua insa nu ne pasa. Cineva spunea mai jos ca cel care se teme nu are credinta, dar oare cine e chiar atat de curajos incat sa nu ii pese de ceea ce se intampla? Aici eu inteleg ca exista si oameni care incearca sa deschida mintea celor care sunt preocupati de alte lucruri sau cunosc prea putine despre nr fiarei 666.
Parerea mea e ca nu mai priviti toate videocipurile inutile ale americanilor ca de la ei pleaca atata agitatie, mai bine ascultati ce va spun calugarii nostri-intrati aici maica ecaterina.ro vedeti ce spune si Danion Vasile si multi altii, cautati si pe site-ul Razboi intru cuvant...asa veti intelege, francmasonii sunt dusmanii nostri de moarte- oare de ce? ce am facut noi altora ca sa ne urasca, oare nu tocmai prin faptul ca suntem crestini ortodocsi? ia cititi si cele 24 de protocoale ale francmasonilor. ba mai mult urmariti http://filmeortodoxe.blogspot.com/20...digital-2.html
In rest mai bn nu ascultati de toata lumea care e indiferenta, nu lasai sa treaca adevarul pe langa voi pt ca o alta tehnologie mai avansata decat cipul acesta blestemat nu va mai exista. Noi avem de la Dumnezeu liberul arbitru, pe care Antihrist vrea sa il incalce pt a fi el stapan pe mintea omenirii, pt a controla si a detine orice informatie despre oricine. Doar Dumnezeu este cel care stie totul iar Antihrist se vrea a fi din nou Ingerul cazut daca nu mai mult.

Last edited by TZICKa; 13.08.2010 at 09:41:08.
Reply With Quote