Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil
Ne dati o mostra de obiectivitate: ortodocsii care jignesc, blestema si dracuie pe forum ii considerati asemenea Sfantului Nicolae...
Asa da comparatie...
|
Ai extras din context si distorsionat ceea ce am dat de inteles..Sunt crestini ortodocsi neimpliniti spiritual si care isi ies mai usor din pepeni...Nu este bine..,zic si eu..Si mai sunt sfinti care uite ca de-a lungul timpului au avut derogare sa mai carpeasca cate un smintit posedat..Si au fost Sf Nicolae cu Arie, Sf Mercurie cu imparatul Iulian Paravatul, etc...
Ideea este ca exista o limita..in toate si tot..Noi aici nu suntem sfinti sa jignim , dar nici sa stam de lemn Tanase si sa nu combatem crestineste..
Pt cei care nu cunosc istoria crestinismului ortodox mai specific o data: ortodoxia nu a generat niciodata crime, sminteala in masele de oameni, ura , profile umane degradante, genocid, holocaust, etc...
Voi cei de alta confesiune daca nu doriti un dialog crestin, atat cat suntem capabili cu totii, atunci nu aveti ce cauta aici ! Este usor sa provoci , sa jignesti si sa obti o paruiala necrestina, ceea ce cred ca si doriti !