View Single Post
Vechi 13.08.2010, 10:25:12
Lavrentiu's Avatar
Lavrentiu Lavrentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.09.2005
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Da. Acum 2000 de ani. Sunt convins ca acest act e de mare ajutor pentru copiii care mor de cancer din linkul de mai sus. Si pentru parintii lor. Spune-mi, cam cati dintre ei crezi ca se roaga?
Draga konjiro, tu ai citit ceva despre Hristos, sau vorbesti din auzite? Daca ai citit ceva din Evanghelii, mi se pare o reavointa sau o invartosare sa ignori faptul ca Hristos a venit pentru mantuirea sufletelor noastre.

Iti reamintesc de chinurile Mantuitorului, ca sa intelegi ca noi credem intr-un Dumnezeu care atat de mult ii iubeste pe oameni incat primeste sa sufere si sa moara in chinuri groaznice pentru ei.

Citat:
In mod ciudat, desi dispune de abilitati de comunicare mult peste cele umane, singurele surse de informatie referitoare la tot acest eveniment se regasesc intr-o carte scrisa pentru a sustine religia intemeiata cu aceasta ocazie. Si tot in mod ciudat, treaba asta cu eroul nascut fix de Craciun, tot din fecioara, care reinvie, nu e originala deloc. Dar deloc.
Aici o iei pe aratura. Ai tras cu ochiul la Zeigeist in ultima vreme, sau mi se pare mie?

Citat:
Carte care, desi de inspiratie divina, e plina de contradictii. Spune-mi, daca Dumnezeu e ominscient, oare nu stia cati oameni vor muri (sau vor fi omorati) in numele acelei carti? Nu putea sa scrie si el vreo 10 pagini (ca nu era nevoie de mai mult), dar intr-o exprimare clara?
Din nou am senzatia ca nu ai deschis aceasta carte. Ti-o recomand.
Reply With Quote