View Single Post
Vechi 13.08.2010, 12:03:23
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Datele incluse pe cartea de identitate electronică vor putea fi verificate, în cadrul Registrului Național de Evidență a Persoanelor, de către mai multe autorități.
Printre acestea se numără serviciile secrete, instituțiile care activează în domeniul apărării, ordinii publice și justiției, dar și Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), Ministerul Sănătății, Ministerul Finanțelor, instituțiile de asistență socială și poliția locală (actualmente comunitară).
Adica va avea acces oricine! Cam asa s-ar traduce. Stim foarte bine in ce tara traim si care este pretul de corupere a unora din aceste institutii. Urmatorul pas firesc va fi implementat probabil in cativa ani: legarea actului de identitate de contul bancar. Adica buletinul electronic va fi si card bancar. Atunci sa vezi cum ne vom trezi cu conturile goale. Si partea proasta e ca iti vor spune ca ti l-au golit hackerii dar tu nu vei putea fi sigur ca e asa si ca nu ti l-au golit chiar autoritatile pentru ca nu esti un cetatean docil, sau l-ai dat in gat pe cutare corupt, sau ca esti crestin, sau altceva.