View Single Post
Vechi 13.08.2010, 13:35:52
52ZIZO 52ZIZO is offline
Banned

Data înregistrării: 24.06.2010
Locație: Japonia
Religia: Ortodox
Implicit m-ai linistit, iti multumesc pt bunatatea si rabdarea dumitale

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Noi credem in revenirea lui Iisus asa cum o indica crezul. Dar nu stim data si nu profetim date despre acest lucru.
multumesc bairstow, sigur ca ve reveni Domnul Hristos, altfel ce crestini suntem! Nu-i cerem noi in Tatal Nostru sa vina cand zicem "vie Imparatia Ta"? Asta este speranta noastra! Aceast subiect l-am studiat cu multa rugaciune si este unica mea speranta.

Cand ucenicii il intreaba pe Hristos "Spune nouă când vor fi acestea și care este semnul venirii Tale? ", EL insusi raspunde sa fim atenti ca vor VENI multi care zic "eu sunt Hristos".(Ev Matei cap 24).
In Ev dupa Ioan EL insusi subliniaza ca "vine ceasul cand toti din morminte vor auzi glasul Lui".
Dar cel mai clar e scris in Faptele Apostolilor cand la Inaltarea lui Iisus pe nori, doi ingeri spun oamenilor care priveau la aceasta ca "Acest Iisus care S-a înălțat de la voi la cer, ASTFEL va și veni, precum L-ați văzut mergând la cer. " aici e clar ca se va intoarce pe nori, ca va fi intoarcerea vizibila, clara, adevarata.
Sigur ca nu stim cand, nu ne-a zis sa calculam, din contra ne-a zis sa fim pregatiti sufleteste in orice moment ca nu stim cand se va intampla aceasta.